SamSvojMajstor
Član
- Tu od
- 17 Lip 2009
- Poruka
- 174
Mio standard OSIJEK je zakon!
Imam doma istu takvu, jel ima tvoja diker ispod, ili klasično samo abrikter gore??
Moja nova Olt sijačica kupljena prošle godine u užasnom stanju i nakon remonta.. Rastavljena do zadnjeg šerafa, potrošeno nekih 2 tj na uređenje
Svaka cast na sredivanju:supz:
Jel znas za jos koju u losijem stanju?
Gledam stalno ako sta se i nade predaleko mi je moze bit i cetvero redna!!!
ovu je čovjek stavio ujutro na prodaju, a ja kak imam naviku doć s posla doma, odma na komp viditi di šta ima novog, naišao na taj oglas, nazvao odma čovjeka ( bio je iz ivanića) dog, zakvačio prikolicu i gas takve stvari nebudu dugo aktualne, s obzirom da im je neki prosjek oko 3000 kn kolko ljudi za njih traže, ovo je super povoljno ispalo, samo šta je sve bilo zapeklo i zahrđalo, tolko da se kotači nisu dali okrenuti. Bila je kompletna, nigdje trula i nije bila poderana, a osim farbe,, promjenio sam samo klackalice i feder od španera.
Imam pitanje u vezi strugaca od umeta to su komadi koji se nalaze ispred cjevi od umeta i oni rade kanal u zemlji za umet i potrosili su se pa bi ih zamjenil,e sad dali ima za kupit gotovi ili moram izraditi sam?
Jeftinija varijanta ako imas volju da ih izradis sam malo zeljeza i povaris si!
Razmisljal sam si to al od cega bi mogel najlakse napravit?
Kupis kvadrat lima ili kod nasih manjina sta skupljaju pogledas jel imaju kakvu plocu lima debljine od pol centimetra i izrezes po starom i povaris i to ti je to!
Pa imam doma komade od 0.5cm kaj i je ostalo od izrade ceze i popravka tanjuraca.
Dal si mi ideju samo na postojeci cu povarit komade i bit ce dosta jako samo nesmem ici izvan postojece sirine radi zagrnjanja kotaca.
Vidis cak imas i materijal doma najbolje napravi kak je bilo u orginalu to je najbolje!
Te boje i temelj sam dobil besplatno tak da bitno je da je zasticen.
Jedino pera kaj sazbacuju i dva sarafa budu crna.
Svaka cast,ja volim nekaj kaj krene hrdat da se sredi i da bude ko novo i da nas sluzi jos dugo!