• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

BOX RING. udarci ispod pojasa

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
samo ti traži đavla :vragek:
ako ne bude radila kako treba znaj da ću da te potražim :blackeye sa flašom naše brdske rakije :partyman:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,902
Ja se samo ispričavam forumašima iz ove teme, zbog postova koji nemaju veze sa tematikom.

Sve ostale zakulisne igre, grupašenja, međusobna uvlačenja u guzicu i ostalo, ne zanimaju me uopće!

Jedino bih stvarno volio znati, kako je to moguće da neki forumaš dozna sadržaj mojega posta, koji uopće nije ni objavljen na forumu, iz razloga jer mi je to onemogućeno?
Dakle tu smo stali.

Ako ti meni ogovoriš na moja pitanja, kojih nije bilo baš malo ( a na nijedno mi nisi odgovoril), a nastavil si sa blačenjem i pljuvanjem po mojem imenu dobičeš i odgovor na svoje pitanje.

Nije mi samo jasno, ako sam ja stvarno pogrešil zašto mi nečeš (kao i svima nama) pokazati gde sam ja to pogrešil.
Možda postoji mogučnost da se bar malo probam popraviti i vratiti povjerenje ljudi koji sad radi tebe imaju loše mišljenje o (bar ja tak smatram).

Ja se sad osječam zablačen sa tvoje strane, a mislim da nisam takav, i zato smatram da mi duguješ izvinjenje u vezi toga ili ga ja dugujem tebi.
Ako je greška moja ja ču ti se (kao i svima koje sam uvrijedil) javno ovdje ispričati, a u suprotnom bi mi bilo drago da i ti tak postupiš.

Samo da napomenem (nije da se izvlačim) imam male probleme sa internetom, ali se obavezujem da ču na sva vaša pitanja odgovoriti.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,902
Muhaničar ja imam pitanje za tebe. Zašto mi se više na Universalu ne čuje bum kada ga grijem a prije je, da li to znači da je neispravan grijač? Kad uključim grijač na prekidaču smanji mi se intenzitet svjetlosti na kontrolnim lampicama, znači baš slabije svijetle tak da mislim da grijač radi, a kaj bi onda još moglo biti?
Znaš i sam da nije mjesto ovdje za takva pitanja.
Ako sam i tebe sa nečim povredil onda udaraj :D

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,902
Mene si uvrijedio jer me nisi htio uzet za šegrta.
A izvini, ali onda trenutno nisam bil u mogučnosti, ali možeš nastupiti u ponedjeljak da se opravdam.

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Je, zovi ako buš imal koju generalku da malo pomorem i vidim kako to ide.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,621
hahahahha od srca se nasmijah ako neznas koliko je 10% nagiba-stupnjeva pitaj nekoga kompetentnoga kad vec ne vjerujes pametnim ljudima s ovoga foruma btw. tema je otisla k vragu s generalkama i prepucavanjem......aj zivjeli :gitarist:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
hahahahha od srca se nasmijah ako neznas koliko je 10% nagiba-stupnjeva pitaj nekoga kompetentnoga kad vec ne vjerujes pametnim ljudima s ovoga foruma btw. tema je otisla k vragu s generalkama i prepucavanjem......aj zivjeli :gitarist:
Nekog kompetentnog , tebe naprimjer ?
Kako prepoznati nekog kompetetnog ?- u tramvaju , na forumu , u obitelji
Kažeš pitaj pametne ljudi na forumu , kako njih prepozati ?- tko su oni , kakva imena imaju
Kako glasi definicija pametnih ljudi?-tko je pametan čovjek
Tema nije otišla kvragu, tema je tu baš radi prepucavanja i radi takvih kao kaj si ti .
Odgovori mi na gore postavljena pitanja , hvala.
Vidš puno toga ja još ne znam ,pa budi od pomoći .

Posljednje uređivanje od moderatora:

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Pa ti nisi čuo za definiciju "joekiki"...hehehe...a zašto ti nisi na spavanju?...:lol:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Pa ti nisi čuo za definiciju "joekiki"...hehehe...a zašto ti nisi na spavanju?...:lol:

"joekiki"...koja je to kategorija?

A za spavanje pitaj nekog kompetetnog
ofwums.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,902
a zašto ti nisi na spavanju?...:lol:
Čeka fajt, ali je tužitelj vušel, a okrivljenik je još uvjek na optuženičkoj klupi.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,155
Čeka fajt, ali je tužitelj vušel, a okrivljenik je još uvjek na optuženičkoj klupi.

ko je sudija da ga na vrijeme podmitimo :rolfer:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Znaš kaj , moral bum odustati .
Gospon Stjepan iz Soblinca me narućil sutra u 7 00 .
Moram podić glavu , ne pitaj za kaj .smjeha do koljena .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,902
ko je sudija da ga na vrijeme podmitimo :rolfer:
Ja sam predložil cijenjene forumaše, tak da bi to moglo malo previše koštati :lol:
Štef Munja?
Taj dio mi moraš sutra pp-ati, ali nemoj da zaj.......

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318

Šta???...bude spustil gaće do kolena, da mu vidiš koliki je...:lol:
...il se budeš smejao, il budeš plakao...:lol:
Pozdrav Joe!:rolfer:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,621
Nekog kompetentnog , tebe naprimjer ?
Kako prepoznati nekog kompetetnog ?- u tramvaju , na forumu , u obitelji
Kažeš pitaj pametne ljudi na forumu , kako njih prepozati ?- tko su oni , kakva imena imaju
Tema nije otišla kvragu, tema je tu baš radi prepucavanja i radi takvih kao kaj si ti .
Odgovori mi na gore postavljena pitanja , hvala.
Vidš puno toga ja još ne znam ,pa budi od pomoći .

Ne ja nisam kompetentan,kompetentni ljudi su ljudi koji imaju dokaz o tome da su apsolvirali znanje o nekoj struci a to je diploma(barem bi tako trebalo biti ima i sincica koji su na preko noci zavrsili fakultete) kad vec ne vjerujes ljudima 'iz puka'.Ti si duze ovdije na forumu pa znas tko su ozbiljni ljudi,uostalom zato si i clan,da bi pomogao drugome i da bi drugi pomogao tebi.
I ne,ne volim se prepucavati i necu se vise prepucavati,uostalom ne znas kakav sam ja da bi znao da je tema tu zbog takvih kao ja.
Nadam se da sam bio od pomoci.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh