Dakle tu smo stali.Ja se samo ispričavam forumašima iz ove teme, zbog postova koji nemaju veze sa tematikom.
Sve ostale zakulisne igre, grupašenja, međusobna uvlačenja u guzicu i ostalo, ne zanimaju me uopće!
Jedino bih stvarno volio znati, kako je to moguće da neki forumaš dozna sadržaj mojega posta, koji uopće nije ni objavljen na forumu, iz razloga jer mi je to onemogućeno?
Moglo bi biti da ga jebe vrak :rolfer:a kaj bi onda još moglo biti?
Znaš i sam da nije mjesto ovdje za takva pitanja.Muhaničar ja imam pitanje za tebe. Zašto mi se više na Universalu ne čuje bum kada ga grijem a prije je, da li to znači da je neispravan grijač? Kad uključim grijač na prekidaču smanji mi se intenzitet svjetlosti na kontrolnim lampicama, znači baš slabije svijetle tak da mislim da grijač radi, a kaj bi onda još moglo biti?
A izvini, ali onda trenutno nisam bil u mogučnosti, ali možeš nastupiti u ponedjeljak da se opravdam.Mene si uvrijedio jer me nisi htio uzet za šegrta.
Nekog kompetentnog , tebe naprimjer ?hahahahha od srca se nasmijah ako neznas koliko je 10% nagiba-stupnjeva pitaj nekoga kompetentnoga kad vec ne vjerujes pametnim ljudima s ovoga foruma btw. tema je otisla k vragu s generalkama i prepucavanjem......aj zivjeli :gitarist:
Kako glasi definicija pametnih ljudi?-tko je pametan čovjek
Pa ti nisi čuo za definiciju "joekiki"...hehehe...a zašto ti nisi na spavanju?...:lol:
Čeka fajt, ali je tužitelj vušel, a okrivljenik je još uvjek na optuženičkoj klupi.a zašto ti nisi na spavanju?...:lol:
Čeka fajt, ali je tužitelj vušel, a okrivljenik je još uvjek na optuženičkoj klupi.
Znaš kaj , moral bum odustati .Čeka fajt, ali je tužitelj vušel, a okrivljenik je još uvjek na optuženičkoj klupi.
Ja sam predložil cijenjene forumaše, tak da bi to moglo malo previše koštati :lol:ko je sudija da ga na vrijeme podmitimo :rolfer:
Štef Munja?Znaš kaj , moral bum odustati .
Gospon Stjepan iz Soblinca me narućil sutra u 7 00 .
Moram podić glavu , ne pitaj za kaj .smjeha do koljena .
Znaš kaj , moral bum odustati .
Gospon Stjepan iz Soblinca me narućil sutra u 7 00 .
Moram podić glavu , ne pitaj za kaj .smjeha do koljena .
Ne mogu sutra , tek nedjelju navečer ...uz slikani matrijal .:madmana:Štef Munja?
Taj dio mi moraš sutra pp-ati, ali nemoj da zaj.......
Nekog kompetentnog , tebe naprimjer ?
Kako prepoznati nekog kompetetnog ?- u tramvaju , na forumu , u obitelji
Kažeš pitaj pametne ljudi na forumu , kako njih prepozati ?- tko su oni , kakva imena imaju
Kako glasi definicija pametnih ljudi?-tko je pametan čovjek
Tema nije otišla kvragu, tema je tu baš radi prepucavanja i radi takvih kao kaj si ti .
Odgovori mi na gore postavljena pitanja , hvala.
Vidš puno toga ja još ne znam ,pa budi od pomoći .