C
cimpy
Guest
ja sijem tikve! e aj mi reci kud sa tim košticama od bundeva,di ih proda?
Kada bi nam malo pobliže prikazao kalkulaciju za prosječne godine i prinose.Nino kaže:Eto ja već godinama proizvodim ovu kulturu i jako sam zadovoljan.
No, zbog bolesti prodajem cijelu liniju za proizvodnju.
Kombajn Moty 1800, 1995 godište u super stanju, sušaru za koštice, horizontalnu sa indirektnim zagrijavanjem, praonu za koštice, te ostale popratne priključke.
Sve vrhunski funkcionira.
Ujedno mogu rješiti i tržište za koštice.
KARLO kaže:zanima me svo o njima naime htio bih se baviti s tim pa me zanima vrste sjetva uzgoj dali je potrebno navodnjavanje priprema rale obrada branje gnojidba spricanje ako ide i tako strojevi za obradu otkup sjemenki i mogući proizvodi od bundeva naime htio bih se baviti s bundevama za proizvodnju sjemenki za ljudsku primjenu naime ljuskanje dali je bolje to ili s golicama pa vas molim tko god sta zna o tome neka napiše jel ima kakva firma koja se bavi s tim i sklapa ugovore s koperantim.
KARLO kaže:zanima me svo o njima naime htio bih se baviti s tim pa me zanima vrste sjetva uzgoj dali je potrebno navodnjavanje priprema rale obrada branje gnojidba spricanje ako ide i tako strojevi za obradu otkup sjemenki i mogući proizvodi od bundeva naime htio bih se baviti s bundevama za proizvodnju sjemenki za ljudsku primjenu naime ljuskanje dali je bolje to ili s golicama pa vas molim tko god sta zna o tome neka napiše jel ima kakva firma koja se bavi s tim i sklapa ugovore s koperantim.
Stiv kaže:Da li je moguće bundeve saditi dvorednom OLT sadilicom za kukuruz? Pri tome me zanima postoji li pločica za takvu ili sličnu namjenu ili možda se može nešto preraditi sa klasičnim pločicama za kukuruz?
seljačić kaže:jel može koja fotka i informacija o datoj bundevi? ko su otkupljivači?