Jeste li koristili u tikvama Fertina B ( tekuće gnojivo sa dodatkom elementa Bor ) , navodno se koristi prije cvatnje za bolje oprašivanje ?
mislim da nije upitna kvaliteta sijemena (kupljeno u austriji rafaizen agro) vec nije bilo tretirano insekticidima posto je imalo bio certifikat uglavnom u redovima ima dosta crva drotara i crnih kukacai kod mene..sjeme loše kvalitete..moli smo išloli dosaditi još,pa sad su dobro i izašle...
kolega je moral presijavati oko 11 ha jer nije dobro izašlo zbog lošeg nicanja i sjemena...a uvjeti za sjetvu nemožeš bolje poželjeti,vlažna zemlja,toplo...a sad je opet prehladno im..
moze li se igdje kupiti pogaca buca?i koja je cijena za kg?
Ja neznam kaj da velim za ovu godinu!? Prviput sijano 10.5 orginal kupljen u sloveniji onaj u crvenoj vrecici, nicanje katastrofalno, komplet presijano sa domacima 23.5 i jos nema niti n od nicanja. Proslu i pretproslu godinu sijao isto takvo crveno sjeme bilo vani vec 5-6 dan u j... susi. Posijao sam nesto vise od 2000chva, bacio podnjih 300kg 7-20-30 pripremio 300kg kana za prihranu i jos folijarno i sad debela cuna od sveg skupa ne krenu li do utorka van sve cu presijat sa kukuruzom. :icon_toilet: