• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Buče (bundeve)

• Temu pokrenuo krx pozega
  • Datum prvog posta

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,535
A hidraulika?
Jos da i to kupim...🤣🤣🤣🤔🤔🤔
Dogovril s kolegom...ja tiram skupa on malcira odmah...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,535
Ma znam 😁🍻🍻🍻
I ja isto...al tko veli da nisam gledal tu kombinaciju 🤣🤣🤣🤣 al me zena zaguti 🤣🤣🤣 jedva joj objasnil da ovo trebam...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,770
Kaj bi trebala ova vurica značit na kombajnu za tikve Moty 2000. Sve je na hidromotore.
I gdje kupiti nekaj takvo? Ako je neka bitna stvar..
Nalazi se na rezervaru za ulje.
Možda je za zaprljanost ulja, filtera? 🤔

Nisam našao temu o kombajnu, pa eto stavim tu..

Prilozi

• IMG-20250819-WA0000.jpg
    IMG-20250819-WA0000.jpg
    24.1 KB · Pregleda: 20

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,535
Takve su i moje...nije mi bas za cekati..od srijede vele lose.vrijeme...mogu samo poceti gnjiliti...

VINKO 2111

Novi član
Tu od
6 Lip 2025
Poruka
5
Da, počele su i moje lagano trenut a ima tikvi koje još dva tjedna nebi bile zrele

Posljednje uređivanje od moderatora:

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,026
Imate lijepe buče. (y) Biti će ulja. :love:
Jesu to hibridi ili sorta?
Moje su uz kuću, rekli bi neki u vrtu. Vadimo ručno i ne isplati mi se traktorom po njih nego svaki dan dopelam u tačkama. Ima jako različitih, dosta sitnih, nešto gljilih i još poprilično nezrelih na zelenim rozgvama. Prebirem ko medvjed hruške.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,535
Moje su rwa rustikal...s obzirom na susu, ja sam prezadovoljan kolko ih ima...solidne velicine..ima naravno i sitnih...navecer bumo sve znali kad poberemo...

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,026
Fala na informaciji.
Ja sam vjeran gleisdorferu i bez špricanja. Samo međuradno frezanje i kasnije motika dok ne pokriju zemlju. Sad, kad se večina rozgi osušila, sve je puno drača. Koristim svoje sjeme. Probal bi hibrid, ali ne znam ima li za kupiti sjemena za površinu 10-15 ari.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,535
Imas sjeme po 1kg...
Ali rustikal kalibrirano sjeme ima samo 18000 zrna...250e...ja spricam poslije sjetve prije nicanja a nakon toga kultivacija...samo je rustikal drugaciji od gleisdorfa. Ja sam sijal svaki red. Svaka biljka.ima u pravilu jednu tikvu, mozda neka 2 ali u ovoj susi se.nisu uspele oploditi...
Moremo se dogovoriti druge godine, ja bum sigurno uzel cijelu vrecu i ostalo bude mi...morem ti poslati...

Najnoviji postovi

Na vrh