• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

case jx 60 problem sa elektronikom

ivan49x

Novi član
Tu od
9 Ruj 2013
Poruka
19
Imam problem s navedenim traktorom, izgara osigurac od automatskog gasenja motora (tako nekako) zvao sam u agronom oni su ustanovili kvar na plovku te iskopcali kabal sa plovka sto je rijesilo problem do juce. Zaboravio sam reci da kad taj osigurac izgori traktor se ugasi. Doci ce opet ovi iz servisa samo me zanima jel netko imao slican problem.

DELO1

Član
Tu od
9 Ožu 2009
Poruka
378
Ja imam taj traktor , ima 1900 sati , tih problema nisam imao, nešto sitno vezano uz mehaničke probleme ali sa strujom je sve ok...

ivan49x

Novi član
Tu od
9 Ruj 2013
Poruka
19
Zasad maknuli automatski cok i sve normalno par zica je bilo sa ostecenom izolacijom ali bez dodira sa masom

massey595

Član
Tu od
28 Stu 2012
Poruka
822
Na case-u su najgore te zice mehanicki su vrhunski al elektronika ak nije sve kak se spada bože me sačuvaj koliko problema ja sam na svojem nedugo slagal struju

krki

Aktivni član
Tu od
1 Sij 2007
Poruka
912
Pozdrav delo1 i kod mene jos ni 1 problem sa mojim jx
-om

bobe

Član
Tu od
22 Sij 2014
Poruka
312
Moj ima 1600 h i do sad otišla ac pumpa i pukla sajla kvačila...

terminator99

Aktivni član
Tu od
18 Ruj 2011
Poruka
284
098/177-7730
pricao je samnom jcr za mojeg; al on bi manjeg pa spomenuo tvojeg. zovi :)

Posljednje uređivanje od moderatora:

Najnoviji postovi

Na vrh