@ROADRUNNER Moj je pufer u podrumu, na podu, svejedno mu je koliko ima tona težine.
Grijanje reguliram s sobnim termostatom, ugrađenim u dnevnoj sobi. Nemam ga potrebe "nahajcati", sami se radijatori ohlade ubrzo, ali unutrašnjost kuće ne. Evo jučer mi je došao polubratić, treba neke lagere za dinamo od Štajera. Sjeli smo nutra na gemišt i razgovaramo tako sat vremena. Na kraju on se digne i uhvati se za radijator u blagovaoni i blene, mrzli je, pa kak se vi grijete. Rekoh mu probaj drugoga ispod prozora, on prijeđe preko i proba ga, veli pa mrzli je, pa kak se grijete. Bože dragi na centralno, regulira termostat. Na zidu je u sklopu sata termometar i on gleda, pa dobro toplo je, sjedimo tu i toplo je a radijatori su vam mrzli.
Naša je velika privilegija da je peć i sva ta skalamerija u našem podrumu, a stanujemo iznad, imamo na taj način i nekakvo podno grijanje, prozori su s IZO staklima i sve nam je zaista dobro posloženo.
Natipkao sam ovo da skužiš da nama nije toplo samo dok bi radijatori hajcali, nama je toplo stalno, sve je dobro istemperirano, podovi, namještaj, zidovi i najvažnije je da imamo i velike prozore kroz koje ulazi maksimalno puno sunca, sve dok ga ima.