A ne, nije Galigan dvijesto kuna.
Bil je tristo osamdeset, a kod nas naši distributeri tražili oko šesto za Goal. Mi međimurci smo malo blentavi pa nam stavljaju cijene kako im padne na pamet.vAko je kod tebe jeftinije onda neke razlike i nema,valjda su se vaši spustili na zemlju.Ja ga prošle godne nisam uzimala,imala sam nešto stare zalihe, a prije nicanja sam koristila Afolon, pa možda više nisam u toku. Sory.
Je,dobar ja Lontrel,ali propušta lobodu. Zato se može kombinirati Lontrel i Pardner - po meni Pardner ide bolje u fazi prvog pravog lista,pa čak i kličnog od Goala - na klični Goal nesmije niti u najnižoj split dozi,na prvi pravi može u splitu 0,3l/ha na tri - četiri dana razmaka - a Pardner je bio zapravo najjeftiniji,oko sto pedeset kuna pred par godina, sada neznam, nisam pratila,on bude lobodu u odmakloj fazi uništio.Doze se više ne sjećam,ali mislim da sam ga oko litre,malo više na h.Dobar je korektiv - neznam što još širokolisno suzbija,ali se može pogledati koga zanima.Ja sam imala problem jer mi je zbog suše Goal propustio lobodu i ambroziju jedne davne godine u luku iz sjemena,a bilo u fazi kličnog lista,i sa ta dva sam to riješila. Samo sam sa Lontrelom čekala dok luk nije porastao. Lontrel je bio skup,a Pardner je u ono vrijeme bio 120 kn,i imao je registraciju samo za kukuruz,ne i za luk. Ima li je danas za luk pojma nemam. Njega mi ga nije jedan dr fitopatolog preporučio, nebih niti znala da ide u luku.