S
seljaÄek
Guest
To što Raić, Tulić, Jakšinić i ostali mudraci sada guraju neke bolesne (pod)cijene susamo tlapnje ipak če glavnu riječ reći GAZDA naš dragi Todorić. Ja osobno očekujem standard kvalitetu 1,10-1,30 kn/kg.
seljaček kaže:To što Raić, Tulić, Jakšinić i ostali mudraci sada guraju neke bolesne (pod)cijene susamo tlapnje ipak če glavnu riječ reći GAZDA naš dragi Todorić. Ja osobno očekujem standard kvalitetu 1,10-1,30 kn/kg.
Bobo kaže:seljaček kaže:To što Raić, Tulić, Jakšinić i ostali mudraci sada guraju neke bolesne (pod)cijene susamo tlapnje ipak če glavnu riječ reći GAZDA naš dragi Todorić. Ja osobno očekujem standard kvalitetu 1,10-1,30 kn/kg.
Sanjaj da ces dobiti preko 80 lipa ove godine... Gdje god se okrenes kukuruz, a loseg kukuruza gdje vidis, to je onaj u kojem nije apsolutno nista radjeno. Ako si ih barem prokultivirao, imat ces ove godine dobar urod, a takvih je ljudi puno... Svi (ili bar vecina) se polakomila za proslogodisnjom otkupnom cijenom i sad ce biti vrlo razocarani.
seljaček kaže:Usput o prinosu dali se netko vozio po podravini kukuruzi su super ali samo oni koji su dobili dosta gnojiva velika večina je več 90% suha tu nema nekog prinosa zrna ima ali sigurno nije full ispunjeno usahlo je mala masa jako jemalo kukuruze u dobroj kondiciji dobra kiša nije pala več 45 dana a zrno se ispunjava do polovice 9 mj ako je na vrijeme sađena . Podravina bi se mogla razočarat u prinos a u slavoniji i nisam baš vidio neke ogromne parcele sa kukuruzom bar ne na potezu Našice- Vukovar. Uglavnom žita i repica
zsolin kaže:razumijem ja to .... aLI NESHVACAM kako nebi otkupili?
ma ova drzava je neposlozena!