Isto tako je i lani Ratarstvo izašlo sa cijenom od 0,75 kn/kg pa su poslije imali neugodnosti i morali su dizat cijenu na 1,60kn/kg . Mislim da su se malo zaletili , nebi Agrokor ponudio 1,00 kn/kg da može za manje kupit.Alen kaže:Ratarstvo Bjelovar počelo otkup ovogodišnjeg kukuruza u zrnu.... Cijena 0.80 kn....
E sad svi koji ste htjeli zaradit..... Izgubili ste... :lol:
seljaček kaže:Isto tako je i lani Ratarstvo izašlo sa cijenom od 0,75 kn/kg pa su poslije imali neugodnosti i morali su dizat cijenu na 1,60kn/kg . Mislim da su se malo zaletili , nebi Agrokor ponudio 1,00 kn/kg da može za manje kupit.Alen kaže:Ratarstvo Bjelovar počelo otkup ovogodišnjeg kukuruza u zrnu.... Cijena 0.80 kn....
E sad svi koji ste htjeli zaradit..... Izgubili ste... :lol:
Nebude sadnje nagodinu bude ove jeseni uljana repica cijena je bogovska 3,5 kn i otkup zajamčen Ugovaranje proizvodnje.bok123 kaže:Pala cijena nafte na svjetskom tržištu. Proizvodnja etanola postaje neisplativa. Eto viška kuruze.
Ali trka je tek počela. Kada svi izađu sa cijenama, onda budemo znali da li razmak sadnje bude 19 ili 23 cm nagodinu.
jd4755 kaže:trebalo bi koju prikolicu iskipati na javnim mjestima gdje se guzonje kreću pa da malo preskakuju.Kad napune pune cipele onda će vidjeti kako žulja kukuruz.Mogli bi malo i otklečati na kukuruzu,to je nekad davno davalo rezultata.
Bobo kaže:Nije bilo tako davno kad sam ja isao u osnovnu skolu