Zakaj kupuješ? Nemaš svoje? 😳salata 3 eura
krastavci 3 eura
mladi krumpir 3 eura
zelene mahune 7 eura
eto vam Europe...i ojra...
Ne živim u gradu. No tom logikom, kome ćeš prodati papriku po 5 ojra ako ju ja, mi, oni sami uzgojimo. Drugi je par cipela, kome ćeš je prodati ako ja ne radim u nekoj drugoj firmi gdje ću dobiti plaču. Treći par cipela, kome ćeš prodati krastavce za zimnicu, ako ne rade tvornice ambalaže jer su radnici eto odlučili kopati po vrtu. Jedna od najglupljih (sori) izjava od kad je interneta je ...uzgoji sam. Ajmo se ljudi malo zdrmati, zbuditi. A na koncu 90% tzv opg prodaje je iz istog izvora kao i ono što kupim u dučanu po duplo manjoj cijeni. Brenzati treba malo. Jbg, svi dobivaju neke poticaje, voze bijesne traktore, a poslije nemre prodat po konkurentnoj cijeni jer mu se eto ne isplati. Na koncu kako uopće rade, da "rade" povrće u Španjolskoj? Vjerojatno jeftinim 3D printerima kad mogu plasirati po toj cijeni. I mogu li ja sad kod direktora otići po još dvije plače jer je eto ljetina podbacila pa nema paprike za 1.5 ojra već je sada 5 jer treba negdje natumpljati razlikuA možda ne bi gradovi bili toliko puni, a sve bašče prazne..