• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene na tržnicama

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,362
I opet se vratimo na moje. Ako institucije ne rade svoje ja opet ne znam ko je pravi Darijus
Evo tu,u drugoj rečenici druga riječ jasno i čitko piše "institucije".
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,693
Hej kome je na placu skupo neka uzgojili svoje pa bu znal jel skupo ili jeftino i dali bude nekom poklonil badava
Tak nekak otprilike zvuči i moj odgovor kad mi prekipe ovi koji znaju da je moje pre skupo..."Jeste li probali uzgojiti svoje, pa da možemo argumentirano razgovarati?"
Da se ne lažemo, moja proizvodnja niti u jednoj stavci nije rentabilna ako je uspoređujemo s cijenama na veliko, ili čak s akcijama u centrima...to je na nuli, ili čak i ispod nule (gubitak).
Nikog se ne tjera puškom da kupi moje proizvode, sve je na dobrovoljnoj bazi, i sve se može dogovoriti...ima i robe ispod one skupe klase, malo opečena paprika ili paradajz s žutom "kragnicom", idu gratis starim kupcima, nametne se na ono što plate...ima načina, pa nije zgodno vikat "Ja nikad na tržnici nebi niš kupio od Darijusa!"
:p
 

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
187
Preskupo??? Msm da je veće pitanje mogu li si ili hoću to priuštiti.. s naglaskom na "mogu"
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,693
@damir23, znam puuno ljudi koji tak razmišljaju kao i ti, ali puše cigarete, sjede po birtijama, nose najkice, napirlitani i našnjofani svi...nije puno za dobar mobitel dat, nije puno ni za dobar auto, skijanje i kupanje na moru...ali je puno da bi nešto kvalitetno stavio u usta..
ne kažem da si ti takav, ali puuno ih takvih znam... a to što čovjek pojede, e to je najvažnija stavka u životu, od tuda izvire zdravlje. Znači, nije stvar u cijeni, već u kvaliteti... ;)
...a jesam trgovac...:hahah:
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,464
Ruku na srce teško je danas uzgojiti hranu koja je zdrava.
Svi čeznemo da u konačnici imamo čim više kila, čim ljepši izgled proizvoda, a da bi to dobili krečemo od tretiranog sjemena pa ga još moramo kasnije blagosloviti jer inače nemamo ništ.
ČItam tu neke naše forumase s kakvim sve otrovima tretiraju .... ne samo u povlatrstvu več i kukuruzu od koje uzgajamo uglavnom meso, pšenicu od koje imamo kruh.....
Jebaj ga, na mostu dobiješ, a na čupriji izgubiš...

Meni pajcek more biti sto kilaš godišnjak, mogu posaditi 5 paradajza više za svaki slučaj, picek mi more rasti dva mjeseca duže, žito može na pol roditi.... jer ne živim od toga. A i to nije skroz zdrava hrana.
Onaj ko tak razmislja i radi mora biti skup pa kome ne paše nek šeta.
 

Najnoviji postovi

Na vrh