Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,482
Evo tu,u drugoj rečenici druga riječ jasno i čitko piše "institucije".I opet se vratimo na moje. Ako institucije ne rade svoje ja opet ne znam ko je pravi Darijus
Evo tu,u drugoj rečenici druga riječ jasno i čitko piše "institucije".I opet se vratimo na moje. Ako institucije ne rade svoje ja opet ne znam ko je pravi Darijus
Tak nekak otprilike zvuči i moj odgovor kad mi prekipe ovi koji znaju da je moje pre skupo..."Jeste li probali uzgojiti svoje, pa da možemo argumentirano razgovarati?"Hej kome je na placu skupo neka uzgojili svoje pa bu znal jel skupo ili jeftino i dali bude nekom poklonil badava
Koliko se može količinski prodati po tim cijenama? Da mogu po tim cijenama prodavati, radio bi svake treće godine a ove dvije između putovo po svijetu.Tople ljudske i druge priče s hladne karlovačke tržnice: Kako bolesna baka Bara (86) bere šipak, tko šverca povrće iz marketa i koje meso je najbolje za zimu?
A kaj bi ja s ti 103 eura, dajte mi recite? Ovako prodam nešto povrća, zaradim 10 eura, pa odma za to kupim kaj mi treba, govori nam baka Barbara.kaportal.net.hr
evo, na dnu članka su trenutne cijene...
Onda i ti možeš raditi svaku 3 god, a ove dvije putovati po svijetu.al s druge strane, godina je duga, pa uvaljam svojih 20-ak tona povrtalja...svaki dan je nova prilika!