• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene na tržnicama

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,362
I opet se vratimo na moje. Ako institucije ne rade svoje ja opet ne znam ko je pravi Darijus
Evo tu,u drugoj rečenici druga riječ jasno i čitko piše "institucije".
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,693
Hej kome je na placu skupo neka uzgojili svoje pa bu znal jel skupo ili jeftino i dali bude nekom poklonil badava
Tak nekak otprilike zvuči i moj odgovor kad mi prekipe ovi koji znaju da je moje pre skupo..."Jeste li probali uzgojiti svoje, pa da možemo argumentirano razgovarati?"
Da se ne lažemo, moja proizvodnja niti u jednoj stavci nije rentabilna ako je uspoređujemo s cijenama na veliko, ili čak s akcijama u centrima...to je na nuli, ili čak i ispod nule (gubitak).
Nikog se ne tjera puškom da kupi moje proizvode, sve je na dobrovoljnoj bazi, i sve se može dogovoriti...ima i robe ispod one skupe klase, malo opečena paprika ili paradajz s žutom "kragnicom", idu gratis starim kupcima, nametne se na ono što plate...ima načina, pa nije zgodno vikat "Ja nikad na tržnici nebi niš kupio od Darijusa!"
:p
 

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
188
Preskupo??? Msm da je veće pitanje mogu li si ili hoću to priuštiti.. s naglaskom na "mogu"
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,693
@damir23, znam puuno ljudi koji tak razmišljaju kao i ti, ali puše cigarete, sjede po birtijama, nose najkice, napirlitani i našnjofani svi...nije puno za dobar mobitel dat, nije puno ni za dobar auto, skijanje i kupanje na moru...ali je puno da bi nešto kvalitetno stavio u usta..
ne kažem da si ti takav, ali puuno ih takvih znam... a to što čovjek pojede, e to je najvažnija stavka u životu, od tuda izvire zdravlje. Znači, nije stvar u cijeni, već u kvaliteti... ;)
...a jesam trgovac...:hahah:
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,464
Ruku na srce teško je danas uzgojiti hranu koja je zdrava.
Svi čeznemo da u konačnici imamo čim više kila, čim ljepši izgled proizvoda, a da bi to dobili krečemo od tretiranog sjemena pa ga još moramo kasnije blagosloviti jer inače nemamo ništ.
ČItam tu neke naše forumase s kakvim sve otrovima tretiraju .... ne samo u povlatrstvu več i kukuruzu od koje uzgajamo uglavnom meso, pšenicu od koje imamo kruh.....
Jebaj ga, na mostu dobiješ, a na čupriji izgubiš...

Meni pajcek more biti sto kilaš godišnjak, mogu posaditi 5 paradajza više za svaki slučaj, picek mi more rasti dva mjeseca duže, žito može na pol roditi.... jer ne živim od toga. A i to nije skroz zdrava hrana.
Onaj ko tak razmislja i radi mora biti skup pa kome ne paše nek šeta.
 

damir23

Aktivni član
Tu od
26 Velj 2023
Poruka
188
E da @DARIJUS. Ko što veli @Viduka OPG meni ne trebaš objašnjavati. Razumijem ja sve, samo je puno puta problem sto mene netko neće razumjeti. Gledam stvari kakve jesu pa sviđalo se to nekome ili ne. Ne, ne pušim, nemam naviku sjediti po birtijama, nemam ajfon niti skupi samsung, nemam ni najkice i ne idem na skujanje. Ne znam ak sam ono " napirl..nešto, ali čelav jesam 🫣. Imam jeftin auto koji služi..e da bil sam 5 dana na moru. I sad najviše penez uglavnom spiskam na hranu. No to ne mijenja moje misljenje
 
Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh