Deda Marek
Iskusan lik
- Tu od
- 25 Pro 2021
- Poruka
- 2,632
Ma kakav popravak. Po toj cijeni za 2 dana dojde druga balirka
Baš tako,imaš ih ispravnih koje rade bez greške na Univerzalu i Ciosu,to ti je bar blizu.Ma kakav popravak. Po toj cijeni za 2 dana dojde druga balirka
Nikakav cios ili univerzal. Ako na sat nalupaš 200 komada po 6 kuna,za dva dana ti je to 3 soma eura. Za tu lovu biraš balirku koja bu tukla godinama. I kardan dobiš gratis🤭Baš tako,imaš ih ispravnih koje rade bez greške na Univerzalu i Ciosu,to ti je bar blizu.
Kolike ti bale pravis,1,5m?Ja ne mogu više od 700 sa tip 500. A balirka radi kao sat, danas na 1330 bala jednu pustila
Imam upola manju parcelu i s malčerom 155 cm mi treba od 30 do 50 min, zavisi kolika je trava. Doduše parcela nije idealnog oblika, ali kod malčiranja to ne smeta niti upola kao kod oranja.a ja odradim jedno katastarsko jutro iliti 5700m2 za 100kn
Ivek..langsam--stani na loptu..Ja sam svoju 42 jedva prodal..zamisli ideš 5 km.u jednom smjeru za 5 bala..tada po 2 kn. I pet km nazad za 10 kuna?? Jel to v redu..bolje nikaj ne delati nego zabadav delati..Dok moreš,imaš posla i balirka dela..kaj Welgerica..u današnje vrijeme 5 kuna je OK