Viduka OPG
Iskusan lik
- Tu od
- 23 Velj 2019
- Poruka
- 3,489
Pa nije baš sve u krivu,ima dosta istine u onom što zbori,možda neke stvari preuveličava,ali u straha su velike oči.
zavrsio sam brate, polegao merdevine preko krova i isao po njima... )Konopac oko pojasa i neko da te drži sa druge strane, ako imas oluk onda to nije nikakav problem
Ima i druga strana priče. E sad nebi nekom žeo e da plaća dukatima. Lani kolegi poberem negdje oko ral i pol zobi za đabe. Ove godine mi se nije jednostavno nikom išlo. Zove par puta napokon odem pobrati neki dan i bude kao denesao novce čim stigne. Svaki dan prolazi pored moje kuće i nema vremena i veli ako mi trebaju novci da dođem po njih. E baš neću. Nisam do sad propao nebum ni sad zbog tih par stotina kuna. A moj kombajn bude radio samo za mene.K'o ne želi da mu radiš,nebu došao i da ti njemu platiš.
pa odnesel sam mu prošle godine 20 litri nafte jer mi je u proljeću zoral hektar za kukuruz ipripremil sa rotobranom i isto to napravil u jesen za tritikal i zob.....Baš badava, ili...
Ma najbolje strogo sebi i mir. Išao sam ove god 800kn ral ljudima s kojim imam suradnju, pa da bi do njive došao morao sam krčiti grane.. Šta bi bilo da imam kabinu ovako sam se provukao jedva..Ima i druga strana priče. E sad nebi nekom žeo e da plaća dukatima. Lani kolegi poberem negdje oko ral i pol zobi za đabe. Ove godine mi se nije jednostavno nikom išlo. Zove par puta napokon odem pobrati neki dan i bude kao denesao novce čim stigne. Svaki dan prolazi pored moje kuće i nema vremena i veli ako mi trebaju novci da dođem po njih. E baš neću. Nisam do sad propao nebum ni sad zbog tih par stotina kuna. A moj kombajn bude radio samo za mene.
Kaj si ti sad s ovim htel reći?Je spalil al je i napravil…