Kod mene bi se cijevi betonirale u rupe 30*30*30 cmJel stupovi imaju plocicu s 4 rupe i idu metalne tiple?
Malo je ipak prevelika cijena za samo rukeKod mene bi se cijevi betonirale u rupe 30*30*30 cm
Po meni ti ispadaš tupan i sam sebi rušiš cijenu samo da bi radil,to nije dobro nit za tebe a kamoli za druge..A velim i ovo oko kombajniranja, ako se i kod nas budu napuhavale cijene, vec sam si razmisljal da kupim neki bolji kombajn i ako ovi iz okolice budu isli po 100 eur/jutro, ja bi isel po 600 kn.
I imal bi oko 300-400 kj usluga i to je to.
A bogme nitko mi rekao onih godina kad je prinos bio 3000kg na 0,5ha,a to je mojem kraju bogat prinos i velik urod,evo ti više novca nego inače, a još takvu njivu nisam baš mogao na brzinu požeti nego prva brzina i samo pol varijatora,I najmanje 25 minuta duže nego u nekoj njivi s prosječnim prinosom.dok im navrsite cca 500 kg po jutru?
Konopac oko pojasa i neko da te drži sa druge strane, ako imas oluk onda to nije nikakav problemEh ne znam ja sam postavio skoro sve sam, samo imam jedan problem. Imam susaru koja je 4 sa 3 i na dvije je vode ostalo je da se stave po jedna tabla na obijje strane i ona gornja kanalica, e sad je pitanje kako se popeti na vrh krova jer mi noge klize, a nije bas prijatno 2.5 m su table 😱
To mora vlasnik sam procjenit, isplati li se ili ne. 500 kg po jutru pobere ručno prije nego dočeka kombajn. Zato...Dobro, svako ima svoje misljenje, jbg.
A koliko budete naplacivali ove god ljudima vrsidbu kukuruza, dok im navrsite cca 500 kg po jutru?
Jer kod nas polovica njiva bude imala takav prinos.