• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cijene usluga?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,382
Ima li netko informaciju kak se kreću cijene prijevoza. Treba se prijevoz za zemlju od iskopa, 7-8 kamiona sa sandukom od cca 7 kubika? Opcija je samo prijevoz i kipanje na odredištu ili s uključenim utovarom. Udaljenost je 3 km u jednom smjeru.

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
7,278
kod mene u okolici ide oko 10 eura po kubiku...prijevoz i kipanje, a utovar ide posebno obično...

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,820
Pozdrav

Kakve su cijene za branje kukuruza za 2026?
Pitam za Zagorje - najskuplju zonu...berač koji bere u klipu..

Koliki bunker imaju ti berači da znam dograditi tehnostrojku? ;)

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
710
Pozdrav

Kakve su cijene za branje kukuruza za 2026?
Pitam za Zagorje - najskuplju zonu...berač koji bere u klipu..

Koliki bunker imaju ti berači da znam dograditi tehnostrojk
12 €/ 100 čvh

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,820
Je pa mi u Zagorju zlatne zitarice beremo, nama to nije problem platiti...

Zgleda da bum i ove godine bral na ruke, a traktoristima nek masina stoji ili nek ju prodaju.
CIjena tih usluga je ko cijena apartmana i ugostiteljskih usluga na Jadranu

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,876
Ne znam jel ima više i muško šišanje ispod 10€.....da se razme, ne podcijenjujem ničiji rad i muku, samo gledam kud to sve ide....i mašinica za šišanje i sip eko3500

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,424
Nemogu se suzdržati, moram komentirati šišanje.
Veli poslovica: Lasi rasteju, ljudi umiraju.
Znači biznis, frizer i pogrebnik.
Istina i Bog...

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
5,083
Ne znam jel ima više i muško šišanje ispod 10€.....
5 eura mašinicom, skoro na čelavo i meni dobro 🤣.
Dok sam to radio najviše je bilo 100 eura. Neke mušteriju su odustale od svega, druge sam uspio nagovoriti da si kupe berač da vide koliko je to jednostavno tak da sad radim samo sebi i morem reći da mi rad po selima uopče ne fali.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,424
5 eura mašinicom, skoro na čelavo i meni dobro 🤣.
Dok sam to radio najviše je bilo 100 eura. Neke mušteriju su odustale od svega, druge sam uspio nagovoriti da si kupe berač da vide koliko je to jednostavno tak da sad radim samo sebi i morem reći da mi rad po selima uopče ne fali.
Ove kaj si nagovorio da kupe berač, ti se valjda svako malo sjete tvojeg savjeta
Onda otpiram obrt, rezačnica noktiju..za dobru lovu i grizem nokte
Dobra ideja samo nije za svakog;)

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,675
"To Vi mladi" imate muke po šišanju. Ja više odavno nemam.

Od da mi se brica moral "po sili zakona" iseliti z ruševne brijačnice, vu novi lokal, mene on više "ne šiša".
Nije on kriv, luknja, gdje nas je šišal, u nju niko se nije ubacil, ali njega su državni gospodari hitili van. Njima ovak bolje paše, nama ne, ali nije naše, njihovo je i ""sad zapušteno", ma nije bitno.
Dok sam ja pronašel, kam se moj dugogodišnji brica preselil, uletela je korona.
Tad sam kupil "mašinicu za šišanje" made in Lidl, a supruga je šišala mene i našeg dedu, mojeg oca.
Kak, ma fučkaš kak kome ja z frizurom zgledam, supruga mi još navek da jesti i piti, valjda je friz dobar na mojoj bedastoj glavi.
I onda, ni ta mašinica zgorela, dodrla se, kupili smo novu i, i šišanje doma i dalje traje. ;) :ROFLMAO:
Ak se pitate za račun i fiskalizaciju, ja sam to sebi pojednostavil, dal sam joj v ruke karticu na koju mi dojde penzija, a ona si "naplati" tak kak joj kad zatreba. Šišajjjj :ROFLMAO::cool::eek::hahah::devilish:
Nema straha, dobro sam, luzam koščice, poslušam radio i baš je (y):ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh