K
krx pozega
Guest
Pa možda i je stvar baš u tome što je teren drugačiji pa ja i mislim da je IMT univerzalniji bolji(okretniji) traktor,moj primjer je da moj puno ide u šumu,ma Torpedo ljudi nema šta raditi u šumi to i budala zna, sve ratarske poslove obavlja sam i to ne vjeruj mi male,nikad ama baš nikad me nije ostavio u polju(čovječe mene deset ljudi čeka u polju cijelo ljeto konstantno i ja sam se godinama oslanjo samo na taj traktor) znaš šta sam mu radio dok sam bio mlađi pa sad bih zaplako,nikad kap ulja nije potrošio..a znate koja mi je mjerica kod njega,kad sam promijenio hladnjak onda mi je novim čep previše dihto pa sam jednostavno skinuo čep..i uvijek ima vode normalno malo manje nego pun taman do crijeva od vodne pumpe i da voda normalno može cirkulirat..i ja sam ga znao jednostavno zaklat ali ama baš nikad nisam turio prst u vodu a da ga nisam mogao zadržat..znači taj traktor se doslovno nemože pregrijat(sjetvospremač tri metra..itd...)...A i ja svašta pričam...činjenice naravno...a još imam taj mjenjač od tri brzine tako da od njega izvlačim totalni maksimum(sve teške poslove radim u drugoj)i kad pukne popola neču zaplakat znate zašto zato što ja teram njega a ne on mene i vjerujte mi više desetina puta mi se isplatio...nema šanse da če mi netko ispričat takvu priču za torpeda...Ratarko ja nisam morao stat i pričekat da malo "odmori" nije bitno zračno hlađenje meni je njenjač znao biti sto puta vruči od motora ali on NIKADA stao nije.. :x
Torpedo je kod vas zastupljeniji više a tko zna možda je u krajnjoj liniji i bolji traktor ali ja sam imao potrebu da vam ispričam priču mene i mog :wink: godinama najboljeg kolege...samo jednu od priča a za ostale samo ja i on znamo..
Torpedo je kod vas zastupljeniji više a tko zna možda je u krajnjoj liniji i bolji traktor ali ja sam imao potrebu da vam ispričam priču mene i mog :wink: godinama najboljeg kolege...samo jednu od priča a za ostale samo ja i on znamo..