B
Bobo
Guest
Daleko je to od traktora 8)
torpedo 90 konja,okretan je kao vrag!bolji je od tih imt-ova,udobniji i daaaleko manje trosi
Stvar je u tome kad imaš nešto neznaš za bolje
robert kaže:5106 sam vozio,uopce nije okretan,da ne spominjem kako je ruzan kao sam vrag.nijedan imt ne valja,valjaju samo ovi veliki,i jedino sto na njima valja je motor,koji nije njihov,nego od mercedesa,sto znaci da sto god sastavljali ovo u srbiji,ama bas nista ne valja...ja sam blizu 100kg,pa nemam problema sa volanom..pitaj ljude koji bi prije traktor imt ili torpedo,pa ces vidjeti.torpedo ako je mekan bar malo trosi i zelene je boje pa izgleda normalno....a kad u imt sjednem kao da me neko zatvorio u konzervu.pogotovo u 577 i te manje imt-ove.nista ne vidim,samo mi glava malo viri kroz sofer sajbu,a blatobrani vislji od mene dok sjedim,a imam 1.85m....toliko o preglednosti.....i ne znam jel to inace u imt-ovima ,par komada sam vozio kad im das pun gas volan vise ne mozes drzati od vibracija....
torpedo je majka za tog imt.ljudi kad sjednu iz 577 u 75-icu cude se.
jedan cica mi je tako pricao dok sam radio na silosu.kaze u tom torpedu sve vidis...a moj imt se sav trese.... :wink: