Ja sam Mato nisam neki osobit poljoprivrednik jer sam dio života proveo u gradu(10 god od mojih 22).Živim u Brđanima kod Požege.Poljoprvredom se bavim jer od nečeg moraš živit(ne samo ja nego cijela moja obitelj).
Uzgajamo krave te proizvodimo mlijeko,trenutno imamo 13 krava te 2 podmlatka.U planu je povečanje broja grla a i podmlatka.
Imamo dva traktora:ursus 335 i 355(oba žute i plave boje)te kombajn Claas merkur(1966 god.).
Ursus 355 sa malo losijom limarijon nego sto ste navikli gledati:
Obrisan neispravan link.
Ursus 355 (ja na njemu) i welger 45:
Obrisan neispravan link.
RIKO Ribnica utovarivac koji je bio noseni, pa smo ga preuredili u vuceni da ne patimo hidrauliku na traktoru: Bobo je vec stavljao slike ovog utovarivaca na forum U pozadini je autobus preradjen u radionu...
Obrisan neispravan link.
I za kraj kombajn CLAAS:
Obrisan neispravan link.
Što se tiče strojeva i priključaka imamo večinu,ovo su neki:balirka welger ap45,samoutovarnu prikolicu fahr(s kojom sam na youtubeu uz pomoč prijatelja koji je snimao),utovarivač za stajnjak riko te još sve ostale osnovne priključke i strojeve bez kojih ne možeš (kad je radna snaga slaba dok ne naraste).
To je to za sad. NADAM SE DA NEĆU BITI PUNO DOSADAN NA FORUMU.
Uzgajamo krave te proizvodimo mlijeko,trenutno imamo 13 krava te 2 podmlatka.U planu je povečanje broja grla a i podmlatka.
Imamo dva traktora:ursus 335 i 355(oba žute i plave boje)te kombajn Claas merkur(1966 god.).
Ursus 355 sa malo losijom limarijon nego sto ste navikli gledati:
Obrisan neispravan link.
Ursus 355 (ja na njemu) i welger 45:
Obrisan neispravan link.
RIKO Ribnica utovarivac koji je bio noseni, pa smo ga preuredili u vuceni da ne patimo hidrauliku na traktoru: Bobo je vec stavljao slike ovog utovarivaca na forum U pozadini je autobus preradjen u radionu...
Obrisan neispravan link.
I za kraj kombajn CLAAS:
Obrisan neispravan link.
Što se tiče strojeva i priključaka imamo večinu,ovo su neki:balirka welger ap45,samoutovarnu prikolicu fahr(s kojom sam na youtubeu uz pomoč prijatelja koji je snimao),utovarivač za stajnjak riko te još sve ostale osnovne priključke i strojeve bez kojih ne možeš (kad je radna snaga slaba dok ne naraste).
To je to za sad. NADAM SE DA NEĆU BITI PUNO DOSADAN NA FORUMU.