• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Cisterne Creina

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
belec daj reci jesi ju vukao s 4320???? kako se on ponaša s njom jel mu teška?

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
je, je vukel je s 4320, ma ide dost dobro, malo ga ljulja, al ide, samo nesmje biti meko na polju :D :D

nego pišem ovo zato...

jer ju je vukel punu i s 539, e to ste trebali vidjeti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kolega belec daj koju sliku ak imaš od tog događaja :!: :mrgreen:

BELEC7340

Član
Tu od
10 Srp 2009
Poruka
691
Nadam se da ju nebum otrgel...neje šira od vanjskog ruba gume tak da ju guma pokriva...a i pazim dosta! Jedino ak kakov majum naleti pa ju rokne... :D

43-ojka ide ok z njom...malo ga šica al ide ok...a po mokrom nejdem ni z samem traktorom v polje a kamoli z Creinom...tu treba traktor +100 KS da ju šlepa po blatu al to je potpuna ludost tak da...ništ od toga!!!

a mali 539 se teli pod njom...probal sam jedanput z njem i nikad više...nema šanse...nemre ju opće v 3. brzini vleči...2 i pun gas...a on se teeeeeelllllli...!uf nikad više!

a nemam sliku al fora izgleda...

Ronin

Član
Tu od
13 Velj 2009
Poruka
238
A gle prazni kanale s gnojnicom u štali za 60 muznih krava a još zbog loše izvedenih radova voda izvana zna utjecat kroz zidove kanala da nije tako velika nebi je nikada ispraznilo, a kad vuće lako bi mršavijeg čovjeka provukla kroz crijevo. :) Brzo vrati uloženu lovu i štedi put.

P

proxima plus

Guest
Kolko košta takva cisterna ja baš mogal takvu jednu kupit ? :)

BELEC7340

Član
Tu od
10 Srp 2009
Poruka
691
Ako te zanima cijena...raspitaj se u Lateranu(vinkovci),Agronomu (vinkovcu) ili Opruga Dežanovac...Ja sem uzel u Opruzi :D
cijena bi trebala biti oko 60 tkn...

Ako te zanima kakav detalj,pitaj slobodno!

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
eh da...tata od mog kolege Belca nas se ipak sjetio i poslikao nam ovu kombinaciju...hehe :lol: :lol: :lol:

IMT 539 i Creina 5300 l

6e78cf81.jpg

272f58c8.jpg

4e992e36.jpg

ferac može sve... :mrgreen:

BELEC7340

Član
Tu od
10 Srp 2009
Poruka
691
o da! može,samo na slikama...ali u stvarnosti?nebu išlo!hehe... :D
:lol:

probali jednom i nikad više...ostao je ovaj pokušaj samo na experimentalnoj bazi! :roll:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
BELEC7340 kaže:
o da! može,samo na slikama...ali u stvarnosti?nebu išlo!hehe... :D
:lol:

probali jednom i nikad više...ostao je ovaj pokušaj samo na experimentalnoj bazi! :roll:

probati se MORA :mrgreen:

Ronin

Član
Tu od
13 Velj 2009
Poruka
238
To je oko 6 tona tereta kad je cisterna puna samo problem je kaj je tekući teret i težište. Ferac se može nosit uspješno s 4 tone možda i sa 5.

BELEC7340

Član
Tu od
10 Srp 2009
Poruka
691
Ronin kaže:
To je oko 6 tona tereta kad je cisterna puna samo problem je kaj je tekući teret i težište. Ferac se može nosit uspješno s 4 tone možda i sa 5.

varaš se Ronin...cisterna je sama teška 1600 kg + sadržaj u njoj(na slikama ja bio gotovo identičan sa H2O) a to je 5300 l tj cca. 5300 kg = ukupno cca. 7 tona!
ako se radi o gnojnici onda je nekih 6 tona ako nije skroz puna....!

naravno da se ferko nosi s 5 tona...ali samo po suhom i ravnom...čak i mali breg ga onesposobi...

no dosta rasprave-to neje cisterna za 539,za njega je cisterna oko 3 000 l i amen!

Ronin

Član
Tu od
13 Velj 2009
Poruka
238
Ja sam sa ferkom radio sa creinom od 2200 l i ta mu je odlična možeš što god hoćeš pogotovo ako se negdje moraš zavuć do šahta jedino što moraš koji put više al to nije problem bar meni.

P

Pesticid

Guest
Naša creina 5300

[youtube:3hc7f2j2]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uP2aQ4S97XY&hl=en_US&fs=1&hd=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uP2aQ4S97XY&hl=en_US&fs=1&hd=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube:3hc7f2j2]

M

milan54

Guest
Molim Vas mozeli neko da mi da adresu i tel . tvornice cisterni "Creina"
Hvala!
Poz!!!

mando

Član
Tu od
17 Stu 2009
Poruka
194
Pozdrav svima.
dali zna neko kako zaštititi creinu iznutra.Dali postoji neko srestvo,neka smola,boja ili nešto drugo čime zaštititi.

ddalibor

Član
Tu od
21 Lip 2009
Poruka
189
imam mali problemčić sa svojom Creinom, koristim ju samo za vodu za zalijevanje maminog vrta, oba zadnja zasuna su odlična, ali mi je na jednom zasunu puštalo vodu na gornjoj matici, i ja to išao pritegnuti i matica pukla..
sad da ne mjenjam cijeli zasun, ako je netko od vas mjenjao i ima stari zasun da mi proda maticu (aluminijska)..
slika u prilogu da znate o čemu se radi

S

stjepan1988

Guest
JAK, JAČI, NAJJAČI!!! :lol: :lol: :lol: Umjesto čaša ti lomiš ovake šarafe. Legendo :prayer: :butthead: :supz:

Na vrh