• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas

• Temu pokrenuo Simon1980
  • Datum prvog posta

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,386
Gumel loše iskustvo, nikada javio za ponudu.
Najbolje Axial, ali treba prevodioc i netko tko može preko po to, ali mislim da mogu i poslat doma.

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Gdje kupiti ove gume, Oros adapter (Claas 5-70 adapter je isti.)
Ako nema gotove za kupiti može se kupiti gume pa isjeći, ja sam prije kupovao gume pa pravio

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Nisam kompetentan govoriti o tim novim modelima, no ovo što vidim kod ovih starijih pristupačnijih jest da je sama kvaliteta izrade i sama kvaliteta vršenja na Claasu nivo iznad DF-a. Da je najbolji, ne mogu reći jer ih nisam sve isprobao, ali sve su to nijanse - Claas, New Holland, Case, John Deere.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Tu kaj imam prilike vidjet u okolici velika većina njih sa DFima šrota i rade nečisto, jel imaju svi baš razlokane kombajne ili su svi tak lijeni to malo poštelat, ne znam. Claasa nema baš previše tu kod nas, većinom su DFi a kupuju se zbog dijelova, konkretno tu kod mene pod nosom Zmaj Commerce pa ako šta stane riješi se isti dan.

Fendt939

Iskusan lik
Tu od
26 Stu 2014
Poruka
1,376
Radio sam sa lexionom 560, to je brutalan stroj. Šta to može gutnit, čudo jedno. Ali nije nešto prečisto izvršavao

Milannn

Član
Tu od
24 Ožu 2021
Poruka
47
Sve je do stelanja, prosle godine sam raspustio korpu da brze mogu ici i psenica mi je nekim cudom bila cistija nego inace. Cak je i mlinar placao skuplje psenicu koju sam ja vrsio jer je bila izuzetno cista.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Pa manje si mljeo stabiljku pa si imao manje smeća na sitima za preradu.

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,143
Ma samo štelovati po čulima i iskustvu , knjiga je dobra samo za osnovu predznanja.

martinv1

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2020
Poruka
1,567
Ovo nije tema za njih 😁
Gle, prije nego kaj je stigel u moj dvor Claas unazad 4god mi je stalno vršio isti gazda, ima konstantno 3-4 DF Toplinera u dvoru, noviji C6205 ako se ne varam, i tako dalje.
Pitali smo ga za savijet oko kupovine kombajna pošto trži s njima i rekao je bez ustručavanja da je Claas bolji i kvalitetniji kombajn od DFa ali da radi s Deutzima zbog dostupnosti dijelova i zato jer se lakše proda...

Najnoviji postovi

Na vrh