Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
Sad sasluženi odmor? 🙂
Bubanj je 105cm.
Kombajn je preširok da bi nosio tri reda , to je neprihvatljivo.
Mora biti 4 reda makar mijenjao i motor.
Pa vidjeću za adapter dok prođe sezona , i ja bi nešto kraće i lakše ali je mali izbor i dosta su skupi
Znam da je klasov pretežak , a što se tiče prihvata na grlo i pogona to za mene nije nikakav problem za prepraviti.
E moj savo, ti ocukes da ces ovde da prodjes jeftiono. Ja imam srecu sto sam adapter dobio uz kombajn. Ako mozes da nadjes nekog kod tebe ko uvozi masine a da si dobar s njim vidi da li ti moze prevesti kakav adapter. Kod njih su takvi adapteri kao sto si ti objavio prevazidjeni pa samim tim i jeftini. Ovde je jedan kombajn tako uvezen,moj poznanik nadje nekog lika u crnjelovu koji uvozi masine. On mu kaze kakav kombajn hoce i posle par sedmica mu se javi da je nasao kombajn. Moj poznanik krenuo da mu da pare za kombajn pa da ga ovaj moze uvesti, kad taj iz crnjelova kaze NE. Dok ti ne odes videti kombajn ja ga necu prevesti, i tako on morao ici za njemacku. Poznanik bio pozitivno iznenadjen kad mu je to rekao, i kada je stigao kombajn kod njega u dvoriste dao mu je dobar baksis.Evo šta je 4000e
View attachment 41037