• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Claas

• Temu pokrenuo Simon1980
  • Datum prvog posta

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
61
Pozdrav ljudi
Ima neka dobra dusa da pogleda oglas i kaze sta misli o traktoru?

Gledali smo ga, dobro se cini
Motor lijepo radi, ne puse na iberlauf, ne dimi crno, lijepo se salta, ima lufta na rukama hidraulike, ehr nesto steka, struja nije bas uredna ne radi stop, slini ulje na semeringu kod pogona i gume treba prve nove

Sta kazete?

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
468
Te gume idu jos koju godinu ako ne radis puno, na tim traktoru je vazno kako mjenja reverzer naprijed natrag da ne trza traktor!
Moj dimi na iberlauf vec 5 godina🤣 glavno da nema bijeli dim, a jedino to da slini, gdje tocno?
Iskreno ja trazim ares vec neko vrijeme jer da ne selim stalno uske i siroke gume na svome nego da bi si ostavil stalno uske na jednome ali ne zelim platiit vise od koliko sam zi zacrtal da vrijedi takav traktor a to je oko 16000

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
61
Hvala na odgovoru
Reverzer dobro radi, samo ehr ima neke musice da ne radi od prve
Onda nemam brige? Johni deere je unutra tako da valjda ima jos snage u njemu

Aresi se i meni svidaju ali su previsoki za moju garazu, a sto se tice cijena, nažalost 16.000e ne vrijedi ko nekad
Kad vidim da Univerzale prodaju po 13 padne mi mrak na oci

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
468
Kaj je problem sa ehr? Toccno opisi
Jer mozda ni nije problem 🙂😁

Mi smo naseg aresa prije dosta godina kupili za 13 330 eura ili 100 000 kn

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
61
Kaj je problem sa ehr? Toccno opisi
Jer mozda ni nije problem 🙂😁
Upalimo traktor, kod ehr kotacica svijetluca lampica crveno i knjiga nacrtana
I ne zeli dizat ni spustat hidrauliku
I onda glavni kotacic malo okrenem lijevo desno par puta i onda proradi i uredno mozes dizat,spustat, namjestat
Ali kod svakog paljenja isti problem

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
468
To je ne problem
I to nije knjiga nego lokot
Uglavnom hidraulika se nakon svakog gasenja zakljuca, treba ju otkljucati, pomicanjem gumbica za dizanje i sustanje i stavljanje u neutral
Pa kaj vam nije vlasnik objasnio o cemu se radi? I kak rukovati traktorom?

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
61
To je ne problem
I to nije knjiga nego lokot
Uglavnom hidraulika se nakon svakog gasenja zakljuca, treba ju otkljucati, pomicanjem gumbica za dizanje i sustanje i stavljanje u neutral
Pa kaj vam nije vlasnik objasnio o cemu se radi? I kak rukovati traktorom

Nije objasnio, ni on sam nije znal zakaj, a traktor kod njega vec 5 godina
Probali budemo spustiti na 17, meni se dopada traktor

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
61
Si siguran d je 5g kod.njega?
Da jer je igrom slucaja moj prijatelj kod njega gledal i kupil Lambo vocara i vozil je tog istog Claasa prije 4 godine
Navodno su s tim Claasom vozili šumarsku prikolicu i vrtili vitlo 50 tonsko

A mehanicar koji je sa mnom gledal veli da mu je kardansko vratilo izgledom ko novo, pa je cudno, ili traktor nije puno radil na kardanu ili su mijenjali

Nema klimu, ali mi se cini prilicno okretan za 95ks i motor stvarno lijepo radi
Kabina je prilicno ocuvana, svi gumbi i ruckice rade
Tako da mi se sve u svemu prilicno svida traktor i bio bi lijepa stepenica gore s Renaulta 70-34 Px kojeg usput i prodajem
Lp

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,603
Nekak mi slike govore drugačije, nego kaj ti velis, a opet si ga ti vidio i probao uživa. Cudno mi je da je još strana registracija na traktoru, i ovak felge obojanane, hauba je druge boje. Nekak mi se cini da je to slagano za prodaju. Za Universale, da cijena im je jaka, ali je trazen traktor i spretan i odradi dosta toga. Ja kakve sam imao, više ne gledam marku , nek samo da je ispravan i da duže služi. Kvarova bus imao, to sigurno. Sretno u odabiru.

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
61
Nekak mi slike govore drugačije, nego kaj ti velis, a opet si ga ti vidio i probao uživa. Cudno mi je da je još strana registracija na traktoru, i ovak felge obojanane, hauba je druge boje. Nekak mi se cini da je to slagano za prodaju. Za Universale, da cijena im je jaka, ali je trazen traktor i spretan i odradi dosta toga. Ja kakve sam imao, više ne gledam marku , nek samo da je ispravan i da duže služi. Kvarova bus imao, to sigurno. Sretno u odabiru.
Covjek trguje s traktorima to nema kaj, ima Lambo neki stariji u garazi i New Hollanda novijeg
Ali ovaj je duze kod njih
Nijedan traktor nije registriran, tek sad po prodaji bi rijesili homologaciju i registraciju

Ofarbali su felge, a blatobrane i haubu nisu dirali
I tih nekih sitnica ima ko da su odustali od uredenja i na prodaju

vlastel

Dobro znana faca
Tu od
30 Sij 2019
Poruka
665
Da jer je igrom slucaja moj prijatelj kod njega gledal i kupil Lambo vocara i vozil je tog istog Claasa prije 4 godine
Navodno su s tim Claasom vozili šumarsku prikolicu i vrtili vitlo 50 tonsko

A mehanicar koji je sa mnom gledal veli da mu je kardansko vratilo izgledom ko novo, pa je cudno, ili traktor nije puno radil na kardanu ili su mijenjali

Nema klimu, ali mi se cini prilicno okretan za 95ks i motor stvarno lijepo radi
Kabina je prilicno ocuvana, svi gumbi i ruckice rade
Tako da mi se sve u svemu prilicno svida traktor i bio bi lijepa stepenica gore s Renaulta 70-34 Px kojeg usput i prodajem
Lp
Je bil Dario s tobom?

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
468
Traktor ti je bojan, a moguce dq stoji toliko godina, uglavnom ako je sve ok i ako ga rega za 16.5 17 ga uzmi
Inace traktori se slabo prodaju, nemaju ljudi novce a tko ima kupi novo 😁 tak da cijena moze dole, osim ako je stvarno siguran da je traktor top onda ne bude pustio od 18 🫣 ni ja svog zetora ne mogu prodat 🤣

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,603
Zetori su posebna sorta traktora, i u njih je bolje uloziti nego u zlato. Veći je povrat. Moj susjed kupio zetora 7045 ili tak nesto za 8000 prije 15 god sad ga je prodao za 12. Čudo.

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
737
To čudo se zove novčana inflacija. Oni koji su živjeli osamdesetih na ovim prostorima jako dobro znaju o čemu se radi. Za one mlađe to zbilja sliči na čudo.

turke

Aktivni član
Tu od
8 Pro 2014
Poruka
163
i ja trazim neki rabljeni traktor 120-130 konja i da ima prednji utovarivac . Do 60000€ . Kaj ima loših traktora već smo obišli pola hrvatske uzduž i poprek 😁😁 .

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
468
Ja sam zelim onaj osjecaj kad se sjednem u traktor da znam da budem cijeli dan radio bez razmisljanja da bude nekaj krepalo🤣 e takvoga Aresa trazim 😁

Najnoviji postovi

Na vrh