M
mladen
Guest
ima puno radni sati jel ocarinen
Taj kombajn, ti po meni i nije neki izbor... jer cjena mu je gotovo jednaka kao i ovim većima 2580 ili još bolje 2680.krx pozega kaže:Jel ima gdje kakav dobar 2385....to bi meni bilo ko mina....
Ovaj što si našao je preskup, kod nas za manje novaca nađeš 2680, kao što sam već napisao.krx pozega kaže:Ma nebi ja ni širi žitni od 3 metra...a kukuruzni mi ni netreba.....sječka naravno obavezna...mali kombajnčić al da je super uredan
Za te novce nađe se dobar Topliner,Jovan kaže:Naisao sam na ovu temu o kojoj puno razmisljam u zadnje vrijeme pa da i ja postavim pitanje
Mene znaima da li se isplati da uvezem polovan kombajn iz Njemacke iskljucivo da radim usluge. Znaci nemam svoje zemlje, recimo da je cijena do nekih 30, najvise 40 000eur. Prednost vidim u tome sto ne bih uzimao kredit, pa u pocetku ako i ne bude posla nije strasno nisam na gubitku
Inace sam iz BiH (Brcko-Bijeljina), pa me zanima ako je neko upucen koliko ima posla i sl. :?:
Hvala i pozz
DF&Torpedo kaže:Za te novce nađe se dobar Topliner,Jovan kaže:Naisao sam na ovu temu o kojoj puno razmisljam u zadnje vrijeme pa da i ja postavim pitanje
Mene znaima da li se isplati da uvezem polovan kombajn iz Njemacke iskljucivo da radim usluge. Znaci nemam svoje zemlje, recimo da je cijena do nekih 30, najvise 40 000eur. Prednost vidim u tome sto ne bih uzimao kredit, pa u pocetku ako i ne bude posla nije strasno nisam na gubitku
Inace sam iz BiH (Brcko-Bijeljina), pa me zanima ako je neko upucen koliko ima posla i sl. :?:
Hvala i pozz
s takvim kombajnom na malim parcelama ovršiš 300 jutara samo tako,
a u vezi uvoza iz njemačke neznam dal si tu što uštedio, mislim da su u Hrvatskoj cijene rabljenih strojeva i niže nego tamo.