ZGseljak
Iskusan lik
- Tu od
- 21 Srp 2018
- Poruka
- 2,996
Ali ih ima, i velim za takvu ponudu mi nije žal novaca.ZG, takve je stvari teško najti...
I kaj veli @Kupljenec, takvi imaju realne cijene
Ali ih ima, i velim za takvu ponudu mi nije žal novaca.ZG, takve je stvari teško najti...
@Kupljenec, to ti je obično stav iznajmljivača prema žabarima. Međimurci izgradiše jug za male nadnice, a kad dojdu dolje onda, ih se "oglođe".Štef (na moru) :
...
@Krumpironja
Nismo htjeli OVAKAV kapitalizam kakav imamo, već onakav kakav je u Austriji npr. Ali to je neka druga priča. Nema ponude i potražnje, već samo lakomosti i neumjerenosti.
Evo za sve vas s mora cijena bale sijena pri nama je 20 kn, za susjede 10. Pa tko voli
Ali ako vam je sa 60% dobro, znači da su cijene pretjerane.
Vidiš turizam ništa ne proizvodi pa ga je zato lakše prodati. Ak ne prodaš, nema zarade, ali ni gubitka uloga. U tom je glavna razlika, ali neki nikak da ju shvate.
Žalosno je da i naši političari i cijela država razmišljaju ko @Krumpironja. Ak se smanji potražnja diži cijenu. A to da budu slavonija,zagreb i okolica propali ak dalmatinci odu van radit i nebudu iznajmljivali skupe apartmane i prodavali muda pod bubrege je čista laž. To se nebude nikad dogodilo jer turizam nije proizvodnja i nikad nebude bio. Većina žita,kukuruza i uljarica ide u izvoz i mi ćemo to uvijek prodat ak ne van naši ljudi moraju nekaj jest a ako turisti ne dolaze jer su koronizirani vi ćete igrat golf na praznim plažama. Tak da dosta sranja o tome da turizam glavna gospodarska djelatnost hrvatske.