Zakup jednog od boljih prostora na Stradunu košta iznajmljivača 240.000 tisuća kuna+ vanjska taraca cca. isto toliko... 22 zaposlena stalno+ 7-8 letećih što konobara, što kuharica, što čistačica.
Plaća je 6.000.00 kuna naviše+tip.
Kava je 25-35 kuna, sok 35.00 kuna, mješavina ne pitaj.
U isto to vrijeme imate 20 metara od Straduna, u poprečnoj ulici, kavu za 10 kuna, pivo za 15-18 kuna, sok 15 kuna.
Ali yebiga, tko hoće sjedat i viđet Orlanda, i crkvu Svetoga Vlaha i Sponzu i Knežev dvor i Mara i Bara kada se tucaju po jajima u podne i na kraju cijeli Stradun dužimice i na njemu
Bernija Ecclestonea sa kćerima, Ronalda sa xy ženskom, Beyonce i onega J-zee. Roda Stewarta u žutim gaćama, pa yebemu mater, ako hoćeš plati, ali ima i alternativa.
ZG seljak, itekako se može ovdje kod mene naći povoljni smještaj, samo yebiga, 2-3 km. je udaljeno od mora.
Kupljenec, bez uvrede, ali da si ikada bio vlasnik koče ili plivarice ne bi tako govorio... upali brod i vadi ribu..., ma daj.
Inače, za svakoga je ista cijena žičare... 75 kuna(da ne rečem 10 eura, jer nekome smeta).
Domaći imaju povlasticu na neke druge stvari, recimo na brod za Lokrum(pretplata), a i zašto ne.
Inače Krumpironja, svaka čast, treba držati do svoga.
Ja imam kredit na 80.000 eura na moju staru kuću, koju sam pretvorio u dva apartmana.
Osim struje i vode, sve sam sa svoje četiri ruke(žena hehe) napravio i obnovio.
I sad bi ja to trebao nekome regalat zato što to ne može priuštiti, a hoće na more.
Ja godišnje moram zraditi 140.000 kuna da vratim kredit i poplaćam ove državne vukove.
Pred poćetak sezone sve opituraš, lik ti izdrka po zidu, ostaviš im šugamane za 10 dana, nakon tri zovu da nemaju... s njima čiste maskaru kada se ujutro vrate iz Revelina, ova dobije stvari, iskrvari do laminata... ne znam kako je živa pošla ća... baciš stramac i kupiš nova dva za 3000.00 kuna(jer nema u boji onega prije, a gosti su "osjetljivi" na te stvari)... i tako... ide nekako.
Ajmo reci ovako..., de bacite računicu, da vam dođe recimo Ecclestone, ili Rod Stewart i zatraži vam da mu izbalirate 1000 bala mlade djeteline, i pospete je cvijetnom soli iz Stona.
Koja bi vam cijena bila?
I tako znate da će im svake godine trebati.... dok ne dođe korona.