Bogami ljepo si ti njega islika,,,a i on se postavija ko pravi fotomodel.........artyman:artyman:artyman:
Bogami ljepo si ti njega islika,,,a i on se postavija ko pravi fotomodel.........artyman:artyman:artyman:
Vidite, ja nemam problema s paljenjem. U Ex-u imam euro, pali nakon par okretaja, dok u 560 je plavac sa aditivom, pali isto nakon par okretaja... Probajte sa više aditiva u plavcu ili riskirajte koju litricu eura
., je da potpisujem., pravi fotomodel!...
., lipo ga je imat., a pogotovo sa njim delat, delati i guštat, onako na tanane.- ... ., onako ča ga više gljedam?, curidu mi sline, pomalo balavim ko ona stvar, rastedu mi zazubice, ... ma, nesmim ga više gljedat, pre je be n o!!! :heart: izgljeda ...
., neka dragi Bog! da obilo sriće i zdravlja, uživanja i veliki broj odradjeni sati sa strojem kod gazde i našeg dragog forumaša Dado121! ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
Kolega, vidim i tebe zajebava da neče palit. Ista priča s mojim Sameom 95, star je 5 god. i evo sad po zimi neče palit, ja sumnjam jedino na gorivo, nevalaj plavac. Morali budemo riskirat jedno 100 l čistog dizela u njega pa budemo vidli kak bude.
Nego, reko si da na univerzalu imaš 13.6-28 gume?
Ajd mi ih poslikaj s boka i odostraga, debljinu šare i poslikaj oznake i koji je proizvođač pa naljepu tu u temu ak ti nije problem da nešto vidim.
Ak mu budeš stavljal nove, a ove su još donekle javi mi
Kakov aditiv, na koliko količine se stavlja???
Dobro budem sutra posliko al neznam baš da čemo tak skoro ih mjenjat,jer je sad Universalu došla zamjena pa nije sad tolko na cesti. Ai prvo moram pitat tatu šta on na to kaže.