To on sam određuje,,,ili..:?::?:
:scratch :scratch :scratch :scratchNači da mu krače nije dosta...........,,,evo ja danas montira na 539,,,i pali ko zmaj,,,a i prije je,,reko kad je izgoren,,,da ga smontiram(kupija novega),,,,a na velikom,,,,ima ali je original iskopčan,,,(nikad spojen),,,i malo izvergla,,,mada ima več i koje sate,,,ali upalija zadovoljavajuče,,(ne tražim bolje)..
Nije mu potrebno tak dugo,jer lani kad smo došli u Poljonovu po njega samo sam sjeo u njega i okreno ključem a serviser je reko da to neradim preko zime da moram čekad dok se ugasi lampica od grijača. Sad ga palim stalno sa grijačem,neče mi bit ništa ako pričekam 30 sekundi a on če bolje upalit i duže će trajat.
Znači i kod vas su počele pripreme za zimske dane,spoji ti to na velikoga bolje će ti palit,nije to tam bezveze stavljeno.
:scratch:scratch:scratch:scratchZnam ovdje je grijač montiran,,,i cijevi nema,tamo di bi trebala doč na grijač,,,je nikad nije ni bilo,,,jer je čep original na grijaču,,,,čak je i boje na njemu od motora,,,koliko sam uspija vidit kad sam ga prao.....a na njemu su žice normalno spojne,,,i ima prekidač u kabini,,,jer kad sam gleda štaje za šta,,je izbacilo osigurač,,,,,,(nije ni čudo kad nema nafte),,,mada se da spojit,,,jer nije neki problem s filtera dovest naftu do njega,,,,,,,,samo bi volija vidit ko ima još spojenog samo da vidim od kud ide cijev),,,,mada me to sad ne zabrinjava previše,,,,,jer kreše i tako,...
da,pa vidi se na videu ona žuta sijalica šta svijetli pa se ugasi sa desne strane na instrument tabli.
a što bi bilo kada lampica samo blica.....:scratch.....rječ je o agroplusu 80
Kad samo blica treba stisnut gumb za grijač..a što bi bilo kada lampica samo blica.....:scratch.....rječ je o agroplusu 80
Kad samo blica treba stisnut gumb za grijač..
Nema preko brave,ima gumb s desne strane pokraj vurice gdje pokazuje obbrtaje..mislim da ima grijač preko brave...a izgleda da ne radi kad jako teško pali...