Novo nego šta,pa el se nevidi sa slika da se sjaji i da ima plastični koš a stari nemaju plastični.
Ma vozio sam rolobale,taman poslije kiše,jer ako se nevoze na vrijeme kući onda znaju vrane sjest na njih i probit najlon,ai ako bale usjednu onda ih nemogu napiknit sa vilicom za bale.
Složene su na onu ravnu stranu,i sve su omotane jer radimo sjenažu,sjeno se nemora omotavat. Normalo ih ostavimo na polju ili na bašći.Mi imamo još jednu kuću koju smo naslijedili od moje prabake pa tamo ostavljamo strojeve po šupama ai u dvorištu ostavljamo te bale,jer u dvorište neče ići vrane da ih probodu.
Evo ti link od vilica za bale ili nosača bala.
http://www.google.com/imgres?um=1&h...p=20&ved=1t:429,r:6,s:0,i:82&biw=1280&bih=902
Ako probije najlon,,,,,,,,,,,,onda idu u k...c,,ili.
Daj mi reci kako su složene,,i dali su sve namotane,,,ili skladištiš i one koje nisu motane,,,i dali su pokrivene...
I jedno pitanje još,,,dali znaš di mogu dobit sliku,,,,iztradio bi onaj nosač za na njivu di mogu stavit balu unutra da konji ne rade štetu,,,,a da pored toga bude iznad nje krov,,,,nači da balu staviš unutra pa nek črpaju..
Nisi me shvatija,,,,ne za noisit bale,,,nego ono ča staviš na njivu ča ima krov iznad i staviš u njega balu pa da moru jest,,,,nači ispadne da bala stoji više od poda i da je iznad nje mali krović....a stoji na četiri noge,,,,,samo neznam kako se zove..
ovo je doma napravljeno,nije moje..;E to je to,,,,,,pa sad barem imam za vidit,,,,,,,,,,,hvala lipa....:drinkers::drinkers:
Ja sam svašta upisiva,,,ali nikako da mi izbaci...