• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

daki

daki

Novi član
Tu od
8 Srp 2009
Poruka
23
Pozdrav svima! Prije svega zahvaljujem svim forumašima na korisnim informacijama koje su mi pomogle u izboru traktora. Inače tek sam se učlanio na forum ali već neko vrijeme posjećujem forum i većinu sam tema pročitao prije. HVALA SVIMA! OVO JE NAJKORISNIJI FORUM O POLJOPRIVREDI U HRVATSKOJ...
O meni...
Zovem se Davor i živim na selu u okolici Kutine. Poljoprivredom se još ne bavim (vrt, pilići, drva za doma, to je sve trenutno), no planiram uspostaviti gospodarstvo na noge, pošto imam nešto zemlje/šume cca 18 jutara.
Nedavno sam kupio traktor Ursus C-355 '81 godište. Inače selo je u podnožju Moslavačke gore i teren je prilično brdovit.
I to je to ukratko...
 

savoris

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
14 Pro 2007
Poruka
12,067
e dobro ti nama dosao
vidim da si zainteresovan za sumske zajebancije , pa jos ako volis da se bavis samogradnjom strojeva ima da :partyman: :partyman: :partyman:
 

Najnoviji postovi

Na vrh