ajkula
Dobro znana faca
- Tu od
- 1 Lip 2011
- Poruka
- 3,192
svuda samo ružne stvari ,prevare ,pljačke,razno razni tvorci novih bisernih ideja za seljake i sve ostale koji se vežu uz poljoprivredu,zato u ovo temi recite nešto ljepo ,korisno i pohvalno o svojim susjedima,prijateljima poslvnim partnerima sa kojima tržite,o kupovini stoke,strojeva i slično ali neka bude u pozitivnom kontekstu moj osobni primjer je bila kupovina zimus silomlina ,nazovem čovjeka za informaciju,on kaže da to je ciklo 100 cijena3500kn,drugi dan odemo vidjeti,mlin je ok ima samo jedna cijev,usmjerivač i jedno sito ,zadovoljio sam se sa viđenim i pogodim se da čovjek doveze mlin 20km u nedelju ,ja mu nisam ostavio ni kunu kapare.došla nedelja prodavača nema več sam bio siguran da je netko drugi naišao sa prijevozom iode mlin,nakon emisije plodovi zemlje nazovem ja ,kaže čovjek još par kilometri i evo njega.istovarili mlin još dobio staru ispravnu cijev od puhalnika od dva metra da mu nesmeta ja čovjeku zahvalio dao500EUR i poželio svako dobro a onda u srijedu navečer šok i nevjerica ,naišao brat od dotičnog gospodina i donio novo sito br8 nikada korišteno,bilo je negdje zatureno pa su ga našli nakon dva dana,kada sam nazvao da se zahvalim gospodin Zlatko je samo rekao da šta če to njemu kod kuće,iako novo košta negdje oko 1000kn svaka čast na poštenju,radi se o ZLATKO JURUŠIĆ selo BOTINAC kod KAPELE8)