• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dan Domovinske zahvalnosti

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Dragi moji Branitelji,izuzimamo ratne profitere,sretan vam dan Hrvatskih branitelja,jedno se je mislilo 95 a drugo smo doživjeli,politika je zlo,:icon_thumright::icon_thumright:
 

bhorv

Dobro znana faca
Premium
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,651
Eh moj Ajkula, emocije proradile dok sam gledao prijenos i sjetio se tih dana, a ti izuzimaš samo profitere, a ja se sjetih rijeći na početku one emisije koja je počinjala pred ponoć s pozdravom voditelja " Pozdrav braniteljima MA GDJE BILI" a znam nekoliko koji su se "sakrili" u inozemstvo i vratili se te dobili status branitelja. Tvoja čestitka bi trebala imati jako puno izuzetaka.
 
Posljednje uređivanje:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
E moj bhorv,temu lažnih branitelja ostavljamo za neka druga vremena,najviše emocija me uzme za taj dan,zato što mi poginuo jedan od najboljih prijatelja,zajedno smo išli u srednju,zajedno otišli u 6 klasu ročne vojske,ma jednostavno bila su vremena na koja se nitko pošten ne smije sramiti a ovi nepošteni neka žive u svojem svijetu.
 

zgzac

Dobro znana faca
Tu od
3 Kol 2012
Poruka
2,735
Bolje ne načinjati tu temu jer je jako bolna.
Svi smo branitelji na papiru ( mislim na prave dečke ), a prava branitelja samo HRVI
 
E

el pibe

Guest
Dobro vam jutro,čestitam vam Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.
 

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
191
Dali misliš da ja nisam dobar branitelj i da sam manje vrijedan jer sa imel "sreče" da sam 29.10.1991 god bil ranjen u napadu na četnike i imam za nagradu status HRVI.
 

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Dragi branitelji,samo ponosno i hrabro,ove nekakve gnjide i demokrate treba nogom u guzicu,ovi dani moraju ostati DANI PONOSA I SLAVE,živi mi bili 100 godina.
 

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,540
da smo onda znali da bude ovak, bili bi nekaj metkov zašparali...i puške pospremili...:eek::
 

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
1,890

Veliko hvala hrvatskim braniteljima, čiji su hrabrost i žrtva utkani u slobodu naše Domovine. Posebno hvala svim liječnicima i ostalim zdravstvenim djelatnicima sudionicima Domovinskog rata. Ponosim se Vama!
 

bhorv

Dobro znana faca
Premium
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,651
Sretan vam dan POBJEDE I DOMOVINSKE ZAHVALNOSTI I DAN HRVATSKIH BRANITELJA.
Dan o kojem bih mogao puno pričati,jer sam ga gledao očima djeteta,
Neznam koliko bih onda ja mogao pričati..koji sam sudjelovao o tome.Jednom rečenicom..batina ima dva kraja..zločina je bilo na obje strane..A ova proslava?? Naslikavanje političara,i trošenje proračuna..a MI.. NEKI..dobili jedan papir zahvale..i više nikad na današnji dan da nas netko pozove na grah..janjetinu ne treba.Mene je sram..ali ove političke uhljebe nimalo..samo da se slika..pije i jede na tuđi račun. LP..
 

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,214
a MI.. NEKI
a VI.. NEKI vama vječna slava i hvala i znaj kad vam to kaže dijete koje je u suzama napustilo svoj dom svoju školu svoja igrališta koje je ostavilo sav svoj mali ali jako veliki svijet,onda to dijete tako i misli. I kad potpredsjednica vlade Šimpraga ima pravo ispričati svoju priču valjda ni meni neće nitko zamjeriti što ja svoju stavi u par riječi ,slova,a mogao bi puno dulje i šire .
Što se tiče žrtava, bilo ih je i biti će ih u svakom ratu,i bolestan je um na jučerašnji i bila koji drugi dan u godini koji slavi takve stvari, to je osoba za psihijatriju, ili da ne kažem što drugo.
5.kolovza. ja ne slušam političare, a i ostatak godine se trudim preskočiti njihove poeme,jer svi oni bilo briselski zagrebački ili beogradski isti.
5.kolovza. ja slavim to što sam se mogao nastaviti igrati na onim livadama sa kojih sam protjeran,(a kao dječaku od 6 godina mi ni nijebilo jasno zašto). Slavim to što i Šimpraga i ja možemo slobodno se kretati ,igrati ,raditi, zarađivati,stvarati,graditi.
I zato kolega bhorv,hvala tebi ,mojem ocu i svim očevima, i sinovima koji su nam omogućili da možemo slobodno živjeti.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
28,938
Nažalost još jedna tema je morala zavrsiti na ovaj nacin......
Za ubuduče malo više kulture u gostima i pročitajte si svi skupa prvi post od nažalost pokojnog autora ove teme pa se suzdržite od neprimjerenih komentara u ovoj temi
 

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,915
Viduka,jako te cijenim kao forumskog kolegu,ali gle među ovima Vi sam i ja s 223 dana borbenog sastava. Kolega Bhorv je izgleda "prošao" kao i ja. S ponosom samo koračali, a sad vidimo, da smo bili u krivu,bar ja. Velike penzije ima "minken bojna" a mi koji smo "možda" nešto doprinijeli za ovu lijepu našu,koja je ispala blago rečeno "krivo" jedva preživljavamo. Ovi što se naslikavaju su bili u inozemstvu.
 

Najnoviji postovi

Na vrh