Ja ipak mislim da pretjerujete , stavljate slike djece , žena , sebe ( koga briga za sebe) .
Eto na primjer bagerista kad je metnuo svoj ženu u oćalama ...napravio sam joj brkove , naušnice , pirsing , još sam htio to sve tamo postati da vidi kako radi krivo .
Jbg nisam ionak me ne voli onako bi me još više volio
Možda to i njega ne bi smetalo da netko drka na sliku njegove žene , možda i bi ..a možda ne razmišlja o tome , a možda bi mu i inponiralo ..jbg ima nas raznih .
Još ajd slikajte žene , ali majku mu staru djeci stvarno nije mjesto na forumu ..ima ljudi koji i na djecu drkaju .
Svaka slika ovdje objavljena je na raspolaganju svima , javnosi maltene cijelom svijetu .
Sad je prilika da kažem kako sam našao ovaj forum .
Na net.hr je dio škvadre dolazio ovdje , hranio svoju dosadu na temi o nekom TDI golfu ,
60-80 90 konja , treča pun gas do blokade ... tema je auta , možda sada raspravljaju o bagerovoj ženi .
Da su to bili kometari nego ismijavanje tatinih sineka koji voze bemveje i cvile gumama po jarunu .
Mater im njihovu nemaju poima da neki ovdje imaju priključaka vrijednijih od cijele njihove imovine i to u nekoliko generacija a da auta kakvo voze njihove tateki imaju za obilaziti polja i krave .
Normalno spušio sam tamo ban , rekao sam kako stvari stoje ...
Neznam stvarno ča bi odgovorija na ovu izjavu,,,,pa mislim šta sad ako slike stavimo nači dr,,,u na svih,,,i na strojeve i alate i ostalo,,,,,pa neka slobodno,,,ni ja ni niko ih nemože spriječit.....:scratch
A za ostalo me ne sekira,,,nevidim šta sad poduzet,,,,nejasna situacija mi je,,,na kraju ja ne vidim ispred sebe,,,tako su me neki zamislili,,,pa neka tako i ostane.,,,,svejedno kako se napiše,,ili citira ko je ovdje na listi pljuvanja taj i ostane.....svejedno,,meni to odgovara,,,...:?: