danot
Član
- Tu od
- 2 Srp 2009
- Poruka
- 633
Uploaded with ImageShack.us
A koliko vidim i traktora ne fali,,,samo nema malih nešto na izboru,,,tome ili sličnog...
Ma falili traktori, nije imalo niti IMT, a bas sam zeleo da vidim imt 539 4x4 u zivo, sada Tafe se prodaje na veliko....
a tko ih proizvodi...:scratch
Indijanci :rolfer:a tko ih proizvodi...:scratch
Neznam kakvi su po kvalitet:scratch, za to treba doprva da se dokazuje, kupio jedan covek vo moe selo Tafe, i mogu da kazem da za oranje je bolji od 539, kao sto ja vidim od 539 se razlikuje samo po jaci motor i po siri gumi... i neki drugi sitnici.
ni kod mene,pitam jer prvi put čujem za njih
Oni valjda nisu svjesni da je večina dijelova (koje danas kupuju) več u njihovim traktorima tak da......:rolfer:Nemojte griješiti dušu...
TAFE je jedan od najvećih proizvođača (po količini) traktora u svijetu.
Svi su modeli bazirani na (uglavnom) staroj MF tehnologiji, tak da nemogu biti loši.
Bilo je kritika da Tafe 45DI nije baš ergonomičan, ali to s kvalitetom nema veze.
Nemojte griješiti dušu...
TAFE je jedan od najvećih proizvođača (po količini) traktora u svijetu.
Svi su modeli bazirani na (uglavnom) staroj MF tehnologiji, tak da nemogu biti loši.
Bilo je kritika da Tafe 45DI nije baš ergonomičan, ali to s kvalitetom nema veze.
E to...,,,,,zaslužija si,,,nakon ča si traktor popravija,,,i da sebe počastiš..........:drinkers::drinkers:
Koliko gradi je praviš..,,,,,....