BAGERISTA, nagnojeno mora bit kao treba jer svaka godina sadim paradajza na isto mjesto, nemam visak njive pa da iduca godina ostavim ugar, pa zato moram da gnojim
mtd, nije berlingo nego je Partner
Ma podnosi on dobro, mislam da putnicke i tovarne imaju putpuno ista konstrukcija, ma ipak je to Franciiska amortizacija:lol:
Ovako ide dobro(nema usta da rece tesko je), ali kad mu nakrcam jos 500 kg u prikolica e tada mu je stvarno tesko
rayer:
GROFE, e da, nema me, imam frka oko kuce,sa utovaraca malo kasnim, treba da dam na tokarenje neke stvare, jedan hidro cilindar mi je neispravan pa jucer sam bio da trazim, ostavio sam broj u otpadu da mi javu kad dodze takav cilindar kao oni 2 sta sam ih uzeo, kazu da se cilindri prodaju odma, doznao sam da su to cilindre iz kamijone sta podizu kabine.
Prednji kraj na serije 800 je za 2 cm uzak od zadnji, ovo je zadnji trap:
Uploaded with
ImageShack.us
a ovo je prednji:
Uploaded with
ImageShack.us
Prostora od prednji kotac do hauba je knap,idu cilindri ali moram nesto uradit, tako da svaki mm mi je bitan, planirao sam da mi istokaru produzetoci po 1cm, slicno kao sta je firemanpeter uradio, moram da dobijem malo na prostora, a otac mi je rekao da nadzem 4 kruti produzetoci da rasirim traktor, pa sad neznam sta da radim
Jel znas dali mi pasu kruti produzetoci iz serije 700, od ostali manji serije znam da mi ne pasu, pa da potrazim da vidim sta ce bit? Od serija 800 origi nema sanse da nadzem.
Pozdrav
artyman: