TorpedoTD45
Član
- Tu od
- 20 Ožu 2010
- Poruka
- 785
Hvala i ja mislim da ce biti zanimljivo 90-ka mi se cini mocnija i teza je malo al opet ovaj ima tu speru na sva 4 tako da mislim da su oni tu negdje...
Koja godina je 45ica i 90tka?
Hvala i ja mislim da ce biti zanimljivo 90-ka mi se cini mocnija i teza je malo al opet ovaj ima tu speru na sva 4 tako da mislim da su oni tu negdje...
Koja godina je 45ica i 90tka?
Pa da, to je kod nas kod Golica uzeto, i komsija je tu kupio.a ovaj novi je uzet i Gradiski tamo ima taj uvoznik za BiH pa smo ga uzeli tamo...
Ranko posto je placen taj ako znas?
Zanima me mjenjac koliko brzina imas?
ta tipka ti je memorija gasa. daš si ručni ili nožni gas recimo na 1400o i pridržiš tu tipku par sekundi i ona ti upamti znači umemorira tih 1400o i kad sitsneš tu tipku svaki put ti bude gas na 1400o bez pritiska na nožni gas ili ručni gas.
to je super stvar što se mene tiče ja tak sve radim sa tim gasom,baliram,rotodrljam,orem,drljam,sad siliram
normalno da mu smanjim gas na ler i po potrebi dodam nožnim gasom a onda kad se okrenem opet mu dam el. gas
nekad mu odma dam el. gas a nekad postepeno nožnim a onda mu stisnem el. gas
kod rasipanja đubreta onda u mjestu i pod lerom palim,a silokombajn sam u hodu ga palio ali ispo pod lerom.probaj pod večim obrtajima neče mu ništa biti
dali se moze sijati kukurz sa standardnim gumam ili se moraju uske nabaciti prilikom sjetve??
mi trenutno imamo zetora 5911 i vec je posto slab za nase potrebe nemoze se sve stic s njim
pa smo nesto kontali,da ostavimo zetora a uzmemno opet neku staru drljagu od 100-120 konja
za kojeg nam nepase ni jedan prikljucak i koji cemo platit minimum 25-30000km
pa sad nesto kontamo da prodamo zetora i da uzmemo ovog detza,on jest 100konja al za njega bi mogo i ovaj nas plug sto imamo sad za zetora prevrtac 10,12,14 x2,mogo bi na i za prvu ruku sjetvospremac 240cm,ostalo sve pase sem tanjirace koja nemoze nikako pasat
samo nas malo zajebava sijanje i spartanje,vidim da je marko93 napiso da se moze sijat i sa ovim gumama,al nas buni malo spartanje,dal ce moc ovaj spartat
a cijena je bas prilagodljiva 55000km i mogucnost kreditiranja do 7 godina,radi se o novom traktoru,i jos bi uzeli i naseg zetora sto je jos jedan plus nemoramo se mi zajebavat da ga prodajemo
znaci ocel se moc spartat kukuruz s njim?
i kolika mu je potrosnja otprilike u oranju u srednje teskoj zemlji,ovaj zetor trosi 20L po hektru kad se ore 2 brzom,a kad se ore prvom oce povuc i 35-40L po ha
AK su problem samo gume,pa uzmite još komplet uskih kotača i samo če se mjenjat..
Ili uzet s nekim srednjim gumama koje su između standarnih širokih i uskih guma,a to je guma širine 380cm,jer mislim da je standard 420cm..
Svakako je najbolja ideja prodat Zetor i kupit ovakav DF..