M
meza
Guest
Ljudi Bok, jel ima netko kakvog iskustva sa Agroplusom, po cemu se razlikuju od Agrofarma???ak netko zna.......hvala....tocnije radi se o Agroplusu 100
Agroplus 100 ti je stariji, i po meni, bolji traktor od Agrofarma.
Motor mu je 6 cilindrični 4800ccm, dulji je i teži. Koliko znam, getriba mu je kao na malom Silveru, dakle klasa više od Agrofarma, koji je u osnovi Explorer.
Jedini mu je nedostatak to kaj više nema novih.
Agrofarm 100 odgovara Agroplusu 95. Agrofarmu 100 nema pandana u ponudi.Potpisujem!!! (vozio agro+ 100 trenutno imam agrofarm100 ) agro+ je bolji i jači ima 101ks i kvalitetniji od agrofarma koj je velik i sve ali i samo kozmetika.
Ljudi Bok, jel ima netko kakvog iskustva sa Agroplusom, po cemu se razlikuju od Agrofarma???ak netko zna.......hvala....tocnije radi se o Agroplusu 100
Čudi me, jer Gašparci su ipak poslovni. A cijena nije loša. Raspitaj se i za garanciju kod njih.ma je u pravu si...išli ga danas i pogledat ali lik nije u redu...kad smo ga zvali nije rekao da je cijena bez pdv-a(znači 156000 kn+ PDV) i da izdaje račun na 16000 eura i totalno je nezainteresiran da proda traktor, gledali pola sata a da nam se nije obratio, traktor je otključao tek kad smo ga pitali, nedaj bože da bi ga upalio,ma koma....a traktor se čini uredu....inače bili smo dosta zainteresirani al nakon ovoga danas definitivno od njega odustajemo....
mladi gazda ko meduza, trebaš iz njega izvlačit slova...