pozdrav,molim vas pomoć,navedeni traktor ima problema s hidraulikom svako malo se dešava da zaključa hidrauliku u radu i moram ugastit i upaliti traktor da bi ponovo proradilo,a nekad se desi da radi nekoliko sati bez greške.prije 10-ak dana smo otkačili roto frezu nakon toga je sam digao poluge i neće da ih spusti,pokušali smo isključiti senzor sto se nalazi s desne strane do nlatobrana ali ništa,u kabini svijetli lampica za podizanje a žuta lampiva polako blinka 2 puta pa 3-5 sekundi pauza pa ponovo 2 puta.uglavnom kad smo probali spuštati i dizati ručno vani na elektro magnetskim ventilima došli smo do zaključka da je ventil dizanja vruć(ali baš vruć) traktor je radio pod opterećenjem kao da stalno diže kad isključim kabel s ventila traktor promjeni zvuk(nestane opterećenje)i na drugom ventilu smo uspijeli spustiti poluge,ali čim uljkučim struju u ventil za dizanje automacki krene dizati poluge...znači da ventil "dobija naredbu da diže"trazio sam po internetu o tom blinkanju 2 puta ispada da je u poitanju potencijometar??da li je netko imao iskustva i da li je stvarno u pitanju potencijometar (mislim na onaj u kabini)ne znam da li ima još koji?ako je onaj u kabini najradije bi skinuno cijelu ploču i poslao negdje u servis....??