• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

deutz fahr agrotron 85-mc3 problem s hidraulikom

dady

Član
Tu od
22 Sij 2015
Poruka
170
pozdrav,molim vas pomoć,navedeni traktor ima problema s hidraulikom svako malo se dešava da zaključa hidrauliku u radu i moram ugastit i upaliti traktor da bi ponovo proradilo,a nekad se desi da radi nekoliko sati bez greške.prije 10-ak dana smo otkačili roto frezu nakon toga je sam digao poluge i neće da ih spusti,pokušali smo isključiti senzor sto se nalazi s desne strane do nlatobrana ali ništa,u kabini svijetli lampica za podizanje a žuta lampiva polako blinka 2 puta pa 3-5 sekundi pauza pa ponovo 2 puta.uglavnom kad smo probali spuštati i dizati ručno vani na elektro magnetskim ventilima došli smo do zaključka da je ventil dizanja vruć(ali baš vruć) traktor je radio pod opterećenjem kao da stalno diže kad isključim kabel s ventila traktor promjeni zvuk(nestane opterećenje)i na drugom ventilu smo uspijeli spustiti poluge,ali čim uljkučim struju u ventil za dizanje automacki krene dizati poluge...znači da ventil "dobija naredbu da diže"trazio sam po internetu o tom blinkanju 2 puta ispada da je u poitanju potencijometar??da li je netko imao iskustva i da li je stvarno u pitanju potencijometar (mislim na onaj u kabini)ne znam da li ima još koji?ako je onaj u kabini najradije bi skinuno cijelu ploču i poslao negdje u servis....??

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,226
Probaj provjerit koliko ti puni alternator
Bilo na forumu za neki traktor da bil problem jer alternazor nije daval dovoljno struje iz alternatora

Najnoviji postovi

Na vrh