peteracing
Član
- Tu od
- 31 Sij 2012
- Poruka
- 175
naka ti bude sretno s njime i puno uspješnog rada želim.
View attachment 3268
View attachment 3269
View attachment 3270
View attachment 3271
evo slike i moga sad smo ga sredili iz vana samo još treba pregledati unutrašnjost i spreman je za nove radne pobjede
View attachment 3268
View attachment 3269
View attachment 3270
View attachment 3271
evo slike i moga sad smo ga sredili iz vana samo još treba pregledati unutrašnjost i spreman je za nove radne pobjede
a daj mi reci kakve su mu kočnice? ja imam fahr m66 i kočim sa ručnom jer nožne mi jako slabo koče. sad me zanima kakve su kočnice na ovim novijim modelima
Ili ventiličimožda membrana na pumpi goriva.....:scratch
kada crkne,probaj ju polijati sa vodom,da je malo ohladiš pa probaj upaliti....
Dali netko zna šta bi moglo biti kombajnu kada se zagrije ugasi se i kada se ohladi normalno ga upališ i teraš dalje.
Glava pumpe 100%, bilo meni na MFu. Na hladno upali ko mina a dok je vruc nema sanse. Onda "mestri" vele "ma samo zalijes glavu pumpe i on pali", je da, to je tocno da ce upalit samo to nije trajno rijesenje. Glava se pojede dobije unutra gdje ide rotor risove jedva vidljive golim okom i to je dovoljno da ne radi dovoljno tlaka da baci da otvori diza. Nafta se unutra samo "mulja" a nedize je na dovoljan tlak.
Lijek je skidaj pumpu i nosi boshisti u kog imas povjerenja. Nova glava, garnitura semeringa, gumica, kojekakvih bakrenih pstencica, strojno ustelavanje, ruke racunaj od 2500 do 3000kn i stvar rijesena i ima da pali ko mina i vruc i hladan.
da se pohvalim danas je u moje dvorište stigao deutz fahr 2680.