• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz-Fahr

avialias

Aktivni član
Tu od
10 Ožu 2011
Poruka
563
Pozdrav,imam problem na svom traktoru,Agrotron 6.15s.
Kad se zagrije počinje na onom malom
Ekrančiću desno izbacivat grešku 10.
Kuplung postane dosta tvrd i jedva uđe
U brzinu može upast jedino u prve 3 i
Powershiftovi mi ne rade,kad ugasim traktor na 5 minuta opet sve radi normalno
Jel zna netko koji bi bio problem.
Unaprijed hvala lp.
Meni se upali kontrola za pritisak ulja i ključić na ekranu i kod 10 kad se ugrije traktor. Moze biti do senzora pritiska, a i do ulja ako je staro. Ja budem vjerovatno mjenjač ulje u transmisiju 72L navodno i filteri pa onda budem vidio. Dva puta mi se to upalilo, jednom nakon 50km cestovne vožnje I sada nakon podrivanja 4h bez prekidano na kratkim i nagnutim parcelama

HEKTAR007

Novi član
Tu od
23 Velj 2022
Poruka
13
Pozdrav..Agrotron 90 nakon izmjene lajtunga, ulja i filtera u hidrulici neke krči, zuji odostraga oko priključnog cilindra. Kad stisnem kočnicu isto se čuja u dva navrata da zakrči odostraga. Mjenjal sam lajtung koji ide od cilindra,razvodnika kočnic na hidrauliku jer je puštal dosta ulje. Ozračival nisam ni kočnice ni hidrauliku, da li bi krčalo jer nije ozračena hidrulika i kočnice? Kak se na Agrotronu 90 ozrači hidrulika i kočnice?

Posljednje uređivanje od moderatora:

Tomi89

Aktivni član
Tu od
3 Lis 2017
Poruka
83
Kkaj se tiče kočnica one se odzračuju kod zadnjeg desnog kotača...tak je bilo na mojem

HEKTAR007

Novi član
Tu od
23 Velj 2022
Poruka
13
Na mojem su tri pipca na kočionom cilindru. Da li ozračujem na sva tri pipca kočnice? Vidim da na drugom zadnjem kotaču nema cilinra. Ovo je slikano odostraga prema naprijed uz zadnji desni kotač...Vidim da je netko prije na posudi napisao da ide LHM ulje u kočnice

Prilozi

• 20250701_163524.jpg
    20250701_163524.jpg
    17.1 KB · Pregleda: 18

Najnoviji postovi

Na vrh