• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Deutz Fahr

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,387
Mišljenja o HTS-u na 3580 i 3610? Znam da se drugi bubanj ne može štelat na tim modelima pa mi kažu da ne radi dobro u kukuruzu.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Nemam hts ali ako bez njega ovrsi 99% mase na prvom bubnju i biteru onda sam misljenja da ne moze ts napravit nikakav dodatni lom.
Uzmes korpu bas za kukuruz i reduktor bubnja i nema brige.

markach

Iskusan lik
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
1,894
Možda da izbjegneš Hts na starijem modelima.
Neće lom kuruze biti nek njegovog oklaska pogotovo dok je vlažni a propadne kroz sita.... A i u repici bi mogel te usporavat Ts..

Bozidar16

Novi član
Tu od
14 Kol 2020
Poruka
8
Pozdrav, novi sam clan dali mi ko moze pomoci zanima me dali Klasov kukuruzni adapter pase i za Deutz fahr 34.80. Imam u ponudi da kupim ali nisam siguran ce odgovarati?

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Mislim da ne..drugačiji je prihvat a pitanje je kak mu je pogon na adapteru.
Ja isto imam 34.80 i oros 4 reda s frezama

Zetorko

Član
Tu od
21 Velj 2016
Poruka
76
Pozdrav, novi sam clan dali mi ko moze pomoci zanima me dali Klasov kukuruzni adapter pase i za Deutz fahr 34.80. Imam u ponudi da kupim ali nisam siguran ce odgovarati?
Ne pase prihvat, a i claas ima drugaciji broj okretaja nego df

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Skupi za popravak, ako je pc onda je promasen sistem. Inace kvalitetni ali ako je potrosen zaobiđi.
4 reda uzimas? S rotofrezama? Do koliko novaca?

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Taman krenuo pisat ali newholland me pretekao..bolje zaobić ak treba ulagat jer djelovi mogu koštat polovicu cijene adaptera

Bozidar16

Novi član
Tu od
14 Kol 2020
Poruka
8
Skupi za popravak, ako je pc onda je promasen sistem. Inace kvalitetni ali ako je potrosen zaobiđi.
4 reda uzimas? S rotofrezama? Do koliko novaca?
Jeste 4 redama slabo se ikakavmoze naci, a sezona polako dolazi.

Jeste 4 reda ma slabo se ikakav moze naci, a sezona polako dolazi.
A cijena zavisi od stanja adaptera

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Tako mi je bilo i samome pred 3 godine..
45000 dao za orosa..sa ulaganjima tak da mi je sve jasno.. 20190923_190443.jpg

Bozidar16

Novi član
Tu od
14 Kol 2020
Poruka
8
Ovo je jedino sto ima na kompresoru, nadam se da vam moze pomoci. Dali mozda znate da neko prodaje adapter?

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ja sam uzeo epple(đđ) 4 reda za df. Platio ga 2000€ prije 3-4 godine i super sam zadovoljan. Ove godine sam trebao stavit rotofreze ali zbog ove situacije s granicama vjerovatno nista do daljnjeg.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Mislim da ne..drugačiji je prihvat a pitanje je kak mu je pogon na adapteru.
Ja isto imam 34.80 i oros 4 reda s frezama
Kako se nosi 34.80 s 4 reda? Koliki mu je bunker?

I ja sam planirao 3 reda heder na fahra 1002 pa su sami krševi na ponudi, ili je jednostavno preskup heder.. Za drugu sezonu bi promijenili kombajn pa gledam nešto opet da ostanem na 3m hederu, 3480 ili 3540..

zvijer007

Član
Tu od
11 Sij 2015
Poruka
229
Ide odlično s 4 reda..taman a nije mu previše..
Ja sam mislio da če mu motor malo biti slab..ali ma kakvi..ide savršeno..za moje potrebe savršen..u bunker mu ide 2.5 tone pšenice..kukuruzu nisam nikad vagao da vidim koliko nje ispadne
Samo mi je žao što nije hidromat..nisu ih ni radili..

Najnoviji postovi

Na vrh