Ugradi skriveni spremnik, samo pazi da te nitko ne vidi i vozi se po 8 knNisi mi bas nis pomogel....
Ugradi skriveni spremnik, samo pazi da te nitko ne vidi i vozi se po 8 knNisi mi bas nis pomogel....
U teoriji si u prekršaju... Ali isto tako se to može riješiti brzo i jeftino. Kod mene ista situacija. Obrt na kojem je pg na ženi, na meni traktor.lepe, znači i ja sam u prekršaju...
seka ima OPG, a ja traktore...i nisam u njenom OPG-u...
jedino nam je adresa ista...
Moreš se po dvoru voziti kad ionak ni na nerazvrstane ceste nesmeš, mislim, smiješ ali.....A kak onda s traktorima koji nisu registrirani ili nemaju dokumente?
S njima se ne bi smjelo raditi ili?
Čašicu oboji ili makni.A čašica filtera????????
Neznam baš, pričal mi kolega kojeg su ufatili da su se na povrat spojiliIonako oni vade iz spremnika, ne prčkaju oko motora.
Podržavam, tak bi i ja postupil da se najdem u takvoj situaciji.oprostite gospodo, po mojim ruskim trakorima ipak samo ovlašteni serviseri mogu prćkati, i to uz moju dozvolu ili zahtjev...
a ne neki tamo priučeni carinik... 🤭
Meni je pokušaval na Golfu 4 vaditi iz spremnika, bezuspješno. Nakon par bezuspješnih pokušaja, vidi mene balavca 18godišnjeg, i pokuša me zastrašiti sa: "Digni poklopac motora. Bumo ti skinuli crevo z filtera, nemoj biti hrabar kaj ti nemremo z rezervara, nismo gotovi."Čašicu oboji ili makni.
Ionako oni vade iz spremnika, ne prčkaju oko motora.
Rezerva bi-nebi😂A onda si puno imal kad nisu uspeli 🤭