• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dobar dan i srdaccan pozdrav svima od poccetnika slavio

zeko

Dobro znana faca
Tu od
16 Velj 2009
Poruka
1,647
daj nam koju sliku da vidimo.................

slavio

Novi član
Tu od
26 Svi 2012
Poruka
11
Hvala na dobrodosslici Outlanderzg,

Cjene, cjene! Otprilike:

Prvi red uz plazzu: 200 USD m2
Prvi red uz more bez plazze: 100 USD m2
Kilometar od mora: 10 USD m2
Uz moje susjede: 1 USD m2

Pozdrav
Slavio

outlanderzg

Član
Tu od
1 Sij 2011
Poruka
401
Cjene, cjene! Otprilike:

Prvi red uz plazzu: 200 USD m2
Prvi red uz more bez plazze: 100 USD m2
Kilometar od mora: 10 USD m2
Uz moje susjede: 1 USD m2

Pozdrav
Slavio

Hvala na informacijama

Situacija s cijenama jako slična kao i u Hrvatskoj. Hehe da nije susjeda platio bi 10 puta više. Možeš im čak i biti zahvalan.

Pozdrav

Marko

slavio

Novi član
Tu od
26 Svi 2012
Poruka
11
Hvala na ideji

Trenutno nemam. Bio sam u frci oko prepisa i nije mi palo na pamet da slikam.

(Vjerujte mi: Administracije je svuda ista - samo je ovdje gora!
Ali zato NIGDJE NA SVIJETU nije lijepo u divljani kao ovdje!)

Ali hvala Ti na ideji. Kada odem gore poslikat ccu i stavit koju sliccicu.
Mozzda to koga potakne da mi da koju ideju.

Srdaccan pozdrav
Slavio

B

BAGERISTA

Guest
Ljep pozdrav i dobrdoša......................:partyman: :partyman:

slavio

Novi član
Tu od
26 Svi 2012
Poruka
11
Hvala Ti jos jednom na vremenu i trudu da mi pomognes.

Nisam jos rascistio problem ulja na slici (1).

Evo nekoliko slika koje sam obecao u PP - ovo je ujedno test - dali radi?

pogledlijevo.jpg

Ovo je pogled na moju zemlju. Od ovoga zelim napraviti "Rajski vrt". Nije mali zadatak.
mojsusjeduzetcugasebi.jpg

Ovo je divno dijete - KENDEL - Usvojit cu ga.
bananabunch.jpg

Banana. Ovdje NIKADA NITKO nije umro od gladi ili zime!
bananabunch.jpg

Mango-stotine kila voca na jednom mjestu.
bambusk.jpg

Bambus. Cuvam ga za gradnju gospodarske zgrade, koka-kuce,....
VAZNO: Odusevila me tvoja "Kuca od pruca". Nemozes me sprijeciti da te kopiram!

Uploaded with ImageShack.us
Bambus izbliza: Debljina 1 do 12(ponekad 15) centimetara. Duljina 10 do 20 metara.

Srdacan pozdrav
Slavio

Da, radi! Samo je kriva slika za moj mango. Evo ponovno:
mangovv.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
Oprosti, jako mi je žao što te nisam prije zapazio. Presretan sam kad se javi netko iz dalekog svijeta, a muči ga isti problem kao i nas, ljubav prema radu na zemlji.

Kaži nam molim te, kakva je situacija sa poljoprivredom u Venezueli? Na kojem je stupnju, recimo u usporedbi sa našom EU poljoprivredom?

Vidim, ima i mladih koji vole raditi poljoprivredu. To me također veseli.

Činjenica je da danas ljudi sve manje znaju o temeljnim stvarima u poljoprivredi. To nije slučajno. Tko ima moć da uzgoji hranu, taj ima apsolutno sve. Toga se drže korporacije koje žele uništiti malog čovjeka kako bi stekle monopol u proizvodnji hrane. Time uništavaju skoro nepovratno okoliš, zagađuju tlo, zrak i vodu. Tebi sigurno nije cilj uništiti taj tvoj komad zemlje, ogoliti ga i na njemu sijati kukuruz ili soju. Drži se toga, održavaj taj okoliš, proizvedi hrane bar za sebe da imaš, samo da tvoj vrt ostane 'čist', plodan, a tebi užitak za dušu. Nema većeg zadovoljstva, vjeruj mi.

Samo naprijed, i još jednom izvini što te nisam prije zapazio.

B

BAGERISTA

Guest
E ovo če bit zanimljiva tema,kako mi se vidi,iz dalekog svijeta,...:(happy):
Vidim da je slikanoga materijala,i ljepo obijašnjeno.

Vidim banane ,,,,zelen ,,,,samo čekaju da sazriju...

slavio

Novi član
Tu od
26 Svi 2012
Poruka
11
Ljep pozdrav i dobrdoša......................:partyman: :partyman:

Hvala Ti Istijan. Tebe cu gnjaviti da me poducavas oko loze (pamtim Malvaziju. A znali smo se bavit i Borgonjom...)

Srdacan pozdrav
Slavio:icon_pidu:

slavio

Novi član
Tu od
26 Svi 2012
Poruka
11
Re: Dobro vece Abrkili,

Hvala Ti na javljanju Abrkili,

Na zalost jako sam "kratak" s vremenom. Ali Tvoje pismo mi se svidja i ovo vrijeme kradem od svoga sna...

Venezuela je strasna zemlja. Korupcija, kriminal, nepravde, danas u 21. st. pirati na moru presrecu brodove i pljackaju, ubijaju sve (da ne bude svjedoka) ... svakodnevna ubojstava...
Ovdje ljudski zivot nista ne vrijedi...
Ogromno bogatstvo (nafta) je u rukama vrhuske, koja je izgubila svaki osjecaj ljudskosti i morala a stanovnistvo grca u bjedi (ne siromastvu nego bjedi, prljavstini i neznanju)...
Silno bogatstvo u rukama malog broja ljudi izopacilo je sustav vrijednosti ove zemlje - mislim nepopravljivo....

Poljoprivreda ne postoji. Sve je zatrto. Sve se uvozi. Ovo je zemlja ljenosti , aljkavosti i bezvlasca... S sve raste i buja samo od sebe! Ako bocu zasadis niknut ce (naravno da nece, ovo je "pjesnicka sloboda" ha, ha). BANANE SU OVDJE SKUPLJE nego u Evropi (a sve ih je prepuno, ali nema ih tko brati, pa nositi na trznicu, pa prodavati - tesko brate. Jednostavnije je uvesti!!!). Ovo je jedina zemlja na svijetu u kojoj je voda (u plast. bocama) skuplja nego Coca-cola!!! Ne pitaj me vise o Venezueli!!!

Ali s druge strane: OGROMNA (gotovo milon km2) preljepa zemlja nevjerovatnih ljepota. Nevjerovatnih! Nevjerovatnih, Nevjerovatnih ljepota.
Ande na zapadu, pa do Amazone i tropskih prasuma na jugu i prelijepe, neopisivo lijepe (i ogromne) obale (i cudesnih koraljnih otoka) na karibskom moru na istoku....

Hvala Ti na savjetima za koristenje zemlje. O tome cemo iduci put. Moram i malo spavati.

Srdacan pozdrav
Slavio

Najnoviji postovi

Na vrh