• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
Ja jako dugo nisam pio Stellu artois,jel se kaj promjenila🤔
Screenshot_20240914_092412_Samsung Internet.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,757
I tak.
Život je čudo i svaki dan naučiš nekaj novo.

Danas sam dobil na poklon dvije knjige od prijatela forumaša i ostal zabezeknut kad sam doznal za još jedan njegov skriveni talent.
Nisam neki čitać ali moral sam ih večeras barem prolistati jer me nekaj vuklo k njima.
Nakon kaj sam otvoril koricu na prvoj strani dočekalo me ovo.
Ne mogu slovima opisati osječaj koji je kroz mene prošel.
Jedino kaj mogu reči je jedno veliko HVALA

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,757
Jel to nova/stara romansa na vidiku?
😁
Paaaaa, oko srca mi je bilo onak toplo..... kak več dugo nije bilo.
Svašta sam več doživel na ovom našem forumu, ali ovakvu zahvalu nikad do sad.... moram se na neki način potruditi da ju uzvratim.....

Pada mi na pamet ideja da probam kontaktirati proizvođača kanti Jupola pa da se na njih ispiše neka posveta, ali me strah da to nebu dobro jer več vidim Lijesku kak leti u Zreče da tam posvete jedan ključ 13........

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,466
Meni ako bi ko htjeo što pokloniti,,nemora bit knjiga,,jer što sam čito, čito sam,,necu se ljutiti i kad bi bila gajba piva,,,
Upsss valja poklon zaslužiti,,a ja sumnjam da je neko na ovom forumu dobio kakav pametan savjet od mene,,:ppozdrav::ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh