• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,471
Ne kužim, zakaj ju ne nazovete i zamolite, sakrila se, izbjegava sve ili?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,655
Slučajno sam došel do te slike i sad mi još bolje nije jasno kak mene nije ni jedna knjiga dopala.
Moram vidjeti u arhivu gde sam sjebo.
Mislim znam ja otprilike gdje sam sjebo ..... sjebo sam s onim ključem od čokolade koji je kupljen u Gornjoj Radgoni..... Ključ 24 je bil u pitanju.
I nakon godinu i pol je završil u nečijem trbuščiću :ROFLMAO:

E moja Sonja. Kad odem, otišel bum po tvom receptu, a to je sa smješkom na licu.
Hvala još jednom za svako slovo na svakom forumu koje smo razmjenili i za svako koje sam na svoje uši čul.

Knjiga je pisana 2013 godine, neznam kad je objavljena ali mislim da je ovo sa slike to kaj je tiskano.
Onaj koju ima je sretnik.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,655
Ne kužim, zakaj ju ne nazovete i zamolite, sakrila se, izbjegava sve ili?
Mene je sram nazvati ju mada sam jedan od rijetkih sretnika koji ima njen broj mobitela, no Johabijev, baš njen.....
Možda ova knjiga bude poticaj da savladam sram pa to bude jače od mene.... dugo ja več znam za nju ali tek sad sam podjelil sa forumom.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,713
Baš mi je žao što je otišla sa foruma, baš me znala dobro nasmijati.

Najnoviji postovi

Na vrh