• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Dogodovštine iz naših života

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,668
Slučajno sam došel do te slike i sad mi još bolje nije jasno kak mene nije ni jedna knjiga dopala.
Moram vidjeti u arhivu gde sam sjebo.
Mislim znam ja otprilike gdje sam sjebo ..... sjebo sam s onim ključem od čokolade koji je kupljen u Gornjoj Radgoni..... Ključ 24 je bil u pitanju.
I nakon godinu i pol je završil u nečijem trbuščiću :ROFLMAO:

E moja Sonja. Kad odem, otišel bum po tvom receptu, a to je sa smješkom na licu.
Hvala još jednom za svako slovo na svakom forumu koje smo razmjenili i za svako koje sam na svoje uši čul.

Knjiga je pisana 2013 godine, neznam kad je objavljena ali mislim da je ovo sa slike to kaj je tiskano.
Onaj koju ima je sretnik.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,668
Ne kužim, zakaj ju ne nazovete i zamolite, sakrila se, izbjegava sve ili?
Mene je sram nazvati ju mada sam jedan od rijetkih sretnika koji ima njen broj mobitela, no Johabijev, baš njen.....
Možda ova knjiga bude poticaj da savladam sram pa to bude jače od mene.... dugo ja več znam za nju ali tek sad sam podjelil sa forumom.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,665
Da se ne zaboravi...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,258
Meeh...to je prije mojeg doba 🤭...taman sam mislio kupit 20 primjeraka da podijelim knjigu u kojoj sam dio radnje🤣

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,107
Mene je sram nazvati ju mada sam jedan od rijetkih sretnika koji ima njen broj mobitela, no Johabijev, baš njen.....
Možda ova knjiga bude poticaj da savladam sram pa to bude jače od mene.... dugo ja več znam za nju ali tek sad sam podjelil sa forumom.
Muha,,kada savladaš taj sram,,,i kad nazoveš staru babu,,obavezno joj prenesi pozdrave od mene,,bosančerosa,,kak me ona često nazivala,,nisam imo tu čast da je upznam lično,mada sam bio pozivan da se nađemo na sajmu,,u Gudovcu,,ali ja neposjedujem pasoš od ove jebene moje države već 14 g.
Ono što smo ovako virtualno ćaskali uvidio sam da je vrlo draga i posebna osoba,,baba je moja generacija,,starija je od mene 29 dana,,zadnji kontakt smo imali na ovom forumu davne 31. 8. 2024,,dva dana poslije njenog rođendana,,poslala mi je klip gdje ona i Josip plešu,,boga mi tad ih je bilo oooohhhooo,,u koje god auto sjednu,,bude pretovar,,isto znam da je pomogla nekom Nepalcu,,
Znači pozdravi je i reci da je još uvijek čekaju one dvije tegle pekmeza koje sam joj obećao,,,,,:ppozdrav:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
2,107
Baš tako,,,a i nekad magarče jedan,,,
I ako si zbog svojih poslova tad odsutan,,odmah dolaze poruke,,ono jesam li te uvrijedila,,pa izvinjavanje,,,teta JO,,,je bila oličenje ovog foruma ,, samo je jednom pogriješila,, kad ste bili kod nje u posjeti, ti ,,,puknuti,,i još neki forumas,,možda,,,oficir,,,i tad vam je spremila juhu od gljiva,,,danima sam je kritikovao, , što malo pupavke i ludare,,nije ubacila,,,😆

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,668
Kak je ono islo, kojotiču moj ;)
Imaš možda ti knjigu?

Ja sam bil više puta, a imal sam čast da i oni budu pri meni.

Najnoviji postovi

Na vrh