gec67
Član
- Tu od
- 26 Ožu 2011
- Poruka
- 768
Nema teme o ovoj ovci a bližimo se ulasku u Eu pa če biti mogučnost nabavke iste jer je po europi ima.Inače nezahtjevna jede više vrsta trava ,nešto između koze i ostalih poznatih ovaca,netreba je šišat pa i po tom pitanju manje zahtjevna. Ovo su slike iz Australije sa ranča od brata nabavio prije godinu i pol par komada i več ima omanje stado (iz priloženog) kaže da se kote dvojčeki i da je veoma zadovoljan poredeči ih sa kozama ,kao što vidite ovo je australski tkz buš slike su iz 1.mjeseca kad je kod njh ljeto i do 45...stupnjeva teperature (nisam ovčar nekada ko klinac smo imali ovce) meni ove izgledaju u dobroj formi .Eto toliko za sad pa vi ovčari sigurno ste več čuli za ovu pasminu pa napišite svoja saznanja i ako vas šta zanima ja ču pitat brata.
Ovu sam sliku stavio da malo vidite kakav je to predio,to su brda oko Adelaida cca 15-ak km od centra inače bratova ljubav su golubovi ,kod njih su utrke golubova jako popularna ,a ove dvije lutke su obrana od jastrebova koji mu napadaju golubove.
Ovu sam sliku stavio da malo vidite kakav je to predio,to su brda oko Adelaida cca 15-ak km od centra inače bratova ljubav su golubovi ,kod njih su utrke golubova jako popularna ,a ove dvije lutke su obrana od jastrebova koji mu napadaju golubove.